Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Ieteikumi mājokļa iekārtošanā

[Reklāmas materiāls]

Mājokļa iekārtošana vai interjera atjaunošana ir ļoti radošs process un priecīgs notikums, jo ikviena pozitīva pārmaiņa labvēlīgi ietekmē ikdienas kvalitāti un sniedz labsajūtu. Taču nereti lielā sajūsma un radošais ideju sprādziens pārtop trauksmē, un visas ieceres uz ātrām un “nesāpīgām” mājokļa pārvērtībām var tikt atliktas mēnešiem ilgi. Kā veiksmīgi izplānot un realizēt mājokļa pārvērtības?

    1. Izvērtējiet savu budžetu. Pirms uzsākat lielas pārmaiņas, izvērtējiet, cik daudz naudas esat gatavs tērēt mājokļa pārvērtībām. Varbūt pārvērtības jāieplāno pakāpeniski, sākot ar svarīgāko telpu mājoklī, tādējādi visu budžetu neiztērēsiet vienā reizē.
    2. Prioritātes noteikšana. Kur tieši plānojat pārvērtības? Ja plānos ir atjaunot virtuvi, dzīvojamo istabu un, piemēram, vannas istabu, rūpīgi apsveriet, kura no telpām būs pirmā un izveidojiet sarakstu. Tas palīdzēs koncentrēties uz svarīgākajām lietām un pieturēs pie plāna.
    3. Saraksts ar nepieciešamajām lietām, mēbelēm. Izveidojiet sarakstu ar lietām, kas būs nepieciešamas. Piemēram, ja mājoklī jāveic virtuves pārvērtības, būs nepieciešamas virtuves mēbeles: virtuves komplekts, skapīši, krēsli, varbūt arī gaismeklis - atkarībā no Jūsu iecerēm. Biroja telpas iekārtošanai sarakstā jāpiemin svarīgākās lietas: biroja galds un krēsls. Plānojot budžetu, ierēķiniet papildu līdzekļus ergonomiskam krēslam un elektroniski regulējamam augstuma galdam - sēdoša darba darītājiem tie var palīdzēt samazināt muguras un sprandas sāpes. Darba vides pielāgošana savām personīgajām ērtībām var izteikti paaugstināt darba efektivitāti!
    4. Izpētiet dizaina idejas. Kad esat apzinājuši savas finansiālās iespējas un noteikuši prioritātes, laiks rast iedvesmu! Lasiet žurnālus, apskatiet interjera dizaina idejas interneta vietnēs, sociālo mediju platformās vai, piemēram, apmeklējiet izstādes vai pat mēbeļu veikalu ekspozīcijas. Varbūt tur pamanīsiet dizaina risinājumus, kas noderēs mājokļa pārvērtībās! Ja vairāk patīk klasiski risinājumi, ļoti bieži interneta mēbeļu e-veikalos pieejamas dažādas vienota stila mēbeļu kolekcijas virtuvei, dzīvojamai istabai u.tml. Tas arī var atvieglot plānošanas procesu, jo nebūs pašam jāmeklē dizainiski saderīgas mēbeles.
    5. Rīkojieties pakāpeniski. Lielākām pārmaiņām nepieciešams laiks, tāpēc ir svarīgi visu veikt pakāpeniski. Plānojiet un ieviesiet pārmaiņas pa vienai, lai nepārslogotu sevi un savus resursus.
    6. Telpu plānošana - jā, nē? Ja pārvērtības ir plānotas lielākas, piemēram, ar pārbūvi vai telpu optimizēšanu, veiciet telpu plānošanu. Zīmējiet skices, apspriedieties ar interjera speciālistiem, kā pieejamo telpu pielāgot ergonomiski. Bieži vien dzīvojamā istaba un virtuve ir tās telpas, kuras optimizē, tās apvienojot. Lai vizuāli nodalītu šīs divas mājokļa zonas, var izmantot kādus dekoratīvos elementus. Piemēram, gleznas, sienas plauktus, aizslietni u.tml. Moderna stila cienītājs vai klasisko vērtību turētājs - dažādos aksesuārus var kombinēt, radot patiesi gaumīgu un atzīstamu interjeru.

Ja ieplānota vannas istabas un tualetes apvienošana, un interjera atjaunošana, mēbeļu veikals paver iespējas aplūkot gan vannas istabas mēbeļu komplektus, gan arī atsevišķas mēbeles dažāda dizaina stila vēlmēm.

Vai redzējums = realitāte? Apdomājiet, vai iecerētais ir piepildāms gan dizainiski, gan finansiāli. Apkopojiet idejas par interjera stiliem, krāsām, pievēršot uzmanību vērtībām, ko vēlaties panākt ar ieplānotajām pārmaiņām. Vai tā ir funkcionāla un sadzīviska vajadzība, vai gribat ieviest pārmaiņas savas labsajūtas uzlabošanas pasākumu ietvaros. Ja pārmaiņas ir nepieciešamas vairāk emocionālu apsvērumu dēļ, bet budžets tūlītējiem tēriņiem ir par mazu, var izmantot iespēju mēbeles iegādāties uz nomaksu, kā tas ir, piemēram, interneta veikalā 220.lv - izvēlieties preci, ielieciet grozā un maksājiet pa daļām.

Mājokļa pārvērtības ir ļoti aizraujošs un bieži vien ļoti gaidīts un fantazēts process, tāpēc sekojiet līdzi ieteikumiem - tie palīdzēs ceļā uz sava sapņa mājokļa radīšanu!
Sadzīves preču veikals, apģērbu veikals, arī mēbeļu veikals - tas viss vienuviet, neizejot no mājas! 220.lv piedāvā ļoti plašu preču katalogu, izdevīgi piedāvājumi lielā klāstā, sākot no mazām interjera lietām, beidzot ar lielo sadzīves tehniku un mēbeļu komplektiem.