Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Sidorovs, Jevgēņijs

Latvijas krievu anomālistikas pētnieks, fiziķis, Latvijas anomālo parādību pētniecības centra UFOLats vadītājs un aktīvs dalībnieks. 2000.gadā dibinājis UFOLats organizāciju.

Pats J.Sidorovs redzējis NLO: "Viens ir klasiska NLO gadījums, kura liecinieks biju es pats: 2001.gada 30.jūnijā ar draugiem atpūtos Jūrmalas pludmalē. Bija apbrīnojami saulaina diena. Un pēkšņi no meža, pilnīgi bez trokšņa aptuveni 100-150 metru augstumā pacēlās kaut kas, kas atgādināja lielu vertikālu ūdens lāsi. Šis objekts apgriezās ap savu asi un ap tā perimetru iedegās ļoti spilgtas violetas un rozīgas uguntiņas. Pirmais iespaids – kāds ir palaidis bezpilota modeli, taču šis objekts pārliecinoši devās līča virzienā. Tālāk, pie horizonta, tas pagriezās pa kreisi un pazuda mākoņos! Tas ilga aptuveni 2-3 minūtes, lai gan laika izjūta šādos gadījumos ir ļoti sagrozīta."

Ja esat saskārušies ar kaut ko neparastu vai jums ir neparastas parādības foto vai video ieraksts, J.Sidorovs aicina Jūs sazināties ar viņu - 29493141;
                                                                                Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Saites.
Ufologi.