Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Toljati

Žiguļu rūpnīca. Volgas automobīļu rūpnīcā 1990.gadā srgi vienā korpusiem sāka dzirdēt naktīs neparastas skaņas, it kā kāds no visa spēka klaudzinātu pa sienām. Iemeslu atrast nevarēja. Likās arī, ka pa rūpnīcu staigā vesels laužu pūlis, bet iemeslu atkal nevarēja atrast. Vienā no cehiem pati ieslēdzās ventilācija, garāžā pats no sevis iedegās apgaismojums un ieslēdzās kāda traktora gaismas. Cita darbinieka acu priekšā pats izslēdzās televizors, pie tam strāvas slēdzis pats izlēca no rozetes. 
Kadā dežūrā naktī cehā skanēja sieviešu smiekli, pavaditi ar zvaniņu skanu. Ejot lūkot, pamanīja, ka pa eju skrien neparasti radījumi - vairākas maza auguma meitenes, tērptas garās baltās kleitās. Viņas skrēja basām kājām, piedejojot un smejoties. Pakaļ tām dzinās klasiska izskata rūķis.
Apsargu vidū bija kāds ar ekstrasensa spējām, kas mēģināja izzināt parādību cēloni. Viņš ar "iekšējo redzi" atklāja piltuvi, kas karājās ar atveri uz leju, bet smailais gals gāja talu augšup. Sargs izšāva par piltuvi no bises un tā pazuda. Uz sienām tā arī neatrada ložu pēdas.