Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Atnācēji fotogrāfijās

Viens no Atnācēju attēlu veidiem, jo pirms fotogrāfijas iespēju parādīšanās šīs dīvainās būtnes tikušas attēlotas zīmējumos uz klinšu un alu sienām, vēlāk hronikās un papīra izdevumos.

      Forestālas parka pundurītis.

Hovarda Mengera foto. Kontaktants Mengers 1956.gadā nofotografēja Atnācēju no Venēras blakus tā lidaparātam. Foto tika veikts ar polaroīdu. Uz bildes redzams Atnacēja siluets un aiz viņa „traucējumi,” ko radījis lidaparāts. Fotogrāfijas kvalitāte nav diez ko laba – pats Mengers paskaidroja, ka Venēras iedzīvotāji vēloties iekļūt cilvēku rasē un tamdēļ negribot, lai tos pazītu.

Džefa Grīnhava foto. 1973.gada 17.oktobrī policijas šefs Džefs Grīnhavs pēc izsaukuma izbrauca uz NLO piezemēšanās vietu pie Folkvilas Alabamas pavalstī, ASV. Tur viņš 4 reizes paspēja nofotografēt Atnācēju augumā ap 2 m un metāliska skafandrā, iekams tas paspēja aizbēgt ar tādu ātrumu, kas bija lielāks par policijas mašīnu. 2 nedēļas pēc šī notikuma Džefa dzīve sagruva – viņš zaudēja mašīnu, māju, sievu un darbu. Kāds aizdedzināja viņa māju, un sadega arī fotogrāfiju oriģināli. Palikušas tikai fotokopijas. Nosaukums – „Gigants no Folkvilas.”

Fotogrāfija ar noskūto mērkaķīti. Tīmeklī ir uzejama fotogrāfija, kurā redzami divi vīri garos plašķos un platmalēs pa vidu turam mazu un pliku humanoīdu radījumu. Tas it ka esot Citplanētietis, kurš paglābts pēc NLO katastrofas netālu no Mehikas (Meksika) XX gs. 50.gados. Pēc tam visai drīz tas nomiris.
Ufologi gan vairāk sliecas domāt, ka tas ir tikai noskūts mērkaķītis.  

Taivānas caurspīdīgais Atnācējs.

Saites.
Atnācēju attēli.