Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Golems. Sapnis vien

Mēs esam tik Viena sapnis. Tik sapnis vien.
Sapņot taču nav aizliegts?

Asīzes Francisks bij pirmais, kas nospņoja Kristus rētas. Ja neskaita Pilātu, protams.
Pilāts nosapņoja uz cita, asīzietis – uz sevis. Nomoda sapnis darbībā.
Pēc viņiem sapņotāju bij simtiem.

Terēze Neimane, Bavārijas stigmātiķe, mirusi 1962.gadā. Rētās bij naglām līdzīgi veidojumi, it kā no sacietējušas ādas.
Džovanni Marija Solimani (18.gs.) rētas tik dziļas, ka varēts „ ievietot atslēgu.” Kā visu stigmātiķu rētas, tās nepūžņoja.
Veronika Džuliani sapņojusi tik stipri, ka sakrālie simboli – krusts, rožukronis, naglas un zobens ierakstījies viņas sirdī. Pēcnāves autopsijā atklājies, ka visi šie simboli ir tajās vietās, kur viņa to norādīja. Abi ārsti, kuri veica šo autopsiju, to apstiprināja ar parakstu un zvērestu.
Dr.Maikls Grosso par stigmātiķi Tēvu Pio raksta tā: „...viņam piemita spējas... noteiktu simbolu gaismā pārveidot fizisko realitāti. Viņa ķermenis kļuva caurlaidīgs šiem psihes simboliem, kas pamazām pieņēma fizisku apveidu.”
Sv.Terēzei no Alvilas bija vīzija, ka eņģelis ar zobenu pārdur viņas sirdi. Pēc nāves uz viņas sirds patiešām atradās rēta.

Sapņot var ne vien par rētām. Deviņpadsmitā gadsimta stigmātiķe Marija Džūlija Džaheni atkārtoti savā prātā redzēja puķi, līdz beidzot šīs puķes attēls parādījās uz viņas krūtīm.
Trīspadsmit gadus veca meitene no Abervilas Francijā (1913.gads) spēja apzināti likt parādīties suņu un zirgu attēliem uz savām rokām. Par brīnumainajām placebo izdziedināšanām pastāstīs Šeit un Tagad.

Stigmātiķa rētas var ātri izdziedināties. Tās var parādīties dažādās vietās, atkarīgi no stigmātiķa iztēles. Tās var nest arī profānu saturu. Vairums stigmātiķu ir histēriķi. Tas viss liek domāt, ka stigmas nenāk no Viena.
Herberts Turstons:„ Stigmas ir nelīdzsvarotas psihes blakus parādības, kas ne vienmēr ir apgaismības radītas.” Kā gan tas notiek?

Psiho – neiro – imunoloģija pētī, kā prāts iedarbojas uz imūnsistēmu.
Ir atrasts, ka imūnšūnām ir neiropeptīdu receptori (neirpeptīdi ir signālolbaltumi, ar kuriem smadzenes sazinās ir imūnšūnām. Nejauc ar signālolbaltumiem, ar kuriem visas ķermeņa šūnas sazinās ar viņās esošajiem Ģenētiskajiem Mobīlajiem Elementiem).
Vai visu var izskaidrot ar neiropeptīdem? Rētu ( slimību ) rašanās un izzušana ir sarežģīts process. Tas prasa visa organisma koordināciju, vai nav laiks ķerties pie hologrāfiskajiem fraktāļiem?

Grāb sevi pie ausīm, un rokā būs:
Ķīnieši sen jau pazina „mazo cilvēciņu, kas ausī,” bet klusēja.
Eiropā pirmais to atklāja Pols Nožīrs (1957.g.). Kad Nožīrs paziņoja, ka atkājums pieder viņam, ķīnieši pacēla balsi. Tu arī tā darītu, ja būtu ķīnietis.
Kāpēc šie akupunktūras punkti ir novietoti tā, ka tie veido cilvēciņu? Tāpēc, ka fraktāļi.
Dr.Olesons: „Auss hologrāfija ir savienota ar smadzeņu hologrāfiju.”
Tam piekrīt arī Dr.Ralfs Alans Deils, adatu terapeits, kurš 20 gadus veltījis, lai savāktu datus no Ķīnas, Japānas un Vācijas. Viņš ir atradis pavisam 18 akupuntūras mikroshēmu, kas atgādina „mazo cilvēciņu.” Tādas ir pēdās, plaukstās, uz rokas, uz kakla, uz mēles un pat uz smaganām. Droši vien neatklātu ir vēl vairāk.
Deils: „Šīs shēmas ir kopapjoma ķermeņa hologrāfisks atkārtojums. Citas mikroshēmas gaida savu laiku.”

Ričards Levinsons raksta, ka tādas medicīnas metodes kā refleksoterāpija un iridoloģija (diagnoze pēc acu varavīksnenes) arī balstās uz hologrāfiskām mikroshēmām.
Hermanis Veinreihs, Ņujorkas universitātes neirologs, atklājis, ka visiem Alcheimera slimniekiem ir līdzīgs pirkstu nospiedums. Desmit ģenētiski iedzimtas patoloģijas, tai skaitā Dauna slimība, ir diagnosticējama pēc rokām.
„Prāts un ķermenis nevar noteikt atšķirību starp tām nervu hologrammām, kuras smadzenes lieto, lai pieredzētu realitāti, un tām hologrammām, ar kurām realitāti iztēlojas.
Abiem šiem procesiem ir līdzīga iedarbība: tie var modulēt imūnsistēmumu, novērst spēcīgu zāļu iedarbību, apbrīnojamā ātrumā aizdziedēt brūces, izdziedēt audzējus un mainīt mūsu miesu nesaprotamos veidos...

„Elementi, kuri piedalās hologrammu veidošanā ir tēli, ar kuriem mēs meditējam...” (Maikls Talbots „Hologrāfiskais Visums").

Varbūt tāds skaidrojums der arī te: „Bet šīs zīmes ticīgajiem ies līdz: manā vārdā tie velnus izdzīs, jaunām mēlēm runās, čūskas aizdzīs, un, kad tie kādas nāvīgas zāles dzers, tad tās tiem nekaitēs.” (Marka ēv.16:17).

Tad kāpēc mēs neko tādu neredzam? Varbūt tāpēc, ka ticību „Maximā” nepārdod. Bet sapņot taču nav aizliegts?

Pirmo reizi publicēts 30.12.2009 Aliens.lv iepriekšējā versijā.