Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Briti citplanētiešu eksistencei tic vairāk, nekā Dievam

Nesen, šī gada 27.oktobrī publicētie pētījuma rezultāti liecina, ka briti vairāk tic citplanētiešu eksistencei, nekā Dievam.

Aptaujā, kuru veica savādu un jocīgu lietu Londonas muzejs „Ripley Believe It or Not!", piedalījās 1500 pieaugušo un 500 bērnu vecumā no 8 līdz 12 gadiem. Detalizētais pētījums atklāj, ka vairāk nekā puse aptaujāto pieaugušo tic citplanētiešiem, bet tikai ceturtdaļa respondentu teica, ka tic Dievam.

No šīs aptaujas izriet fakts, ka pieaugušie vairāk tic citplanētiešu, spoku un eņģeļu esamībai, nekā Dievam.

Tāpat pētījums atklāj, ka katrs piektais brits apgalvo, ka viņam bijusi saskarsme ar pārdabisko, bet katrs desmitais no aptaujātajiem teicis, ka noteiktu savas dzīves laiku pavadījis mājā, kur spokojās.

Savukārt, saskaņā ar „Ripley” veikto pētījumu, gandrīz divas trešdaļas aptaujāto bērnu ir pārliecināti par citplanētiešu un spoku eksistenci, un gandrīz puse no viņiem tic, ka NLO ir reāls fenomens.

Ripley” ģenerāldirektore Nataša Krampa (Natascha Crump) sacīja: „Tie nav tikai bērni, kuru prāts ir atvērts, kad runa ir par citām dzīvības formām."

„Mēs dzīvojām zinātnes laikmetā un no tā izriet daudzas mūsu atbildes, taču mūsu pētījums parāda, ka mēs arvien esam saglabājuši ticību lietām, kas eksistē ārpus mūsu pasaules un stāv pāri mūsu saprašanas spējām,” viņa turpina.

„Zinātne pārliecinoši sniedz atbildes uz daudziem mūsu jautājumiem, bet vidusmēra cilvēku vēl joprojām saista neparastais, neizskaidrotais un tas uzdod jautājumu - „Kas tas ir?"" - viņa piebilst.

Vairāk nekā ceturtdaļa bērnu (26%) tic, ka citplanētieši var maskēties kā cilvēki, un katrs divdesmitais bērns domā, ka spēj atpazīt citplanētiešus.

Katrs divdesmitais pieļauj, ka viņa mamma varētu būt maskējies citplanētis, lai gan vairākumam šķiet aizdomīgi brāļi.
Gandrīz puse no pētījumā iesaistītajiem respondentiem uzskata, ka daudzi stereotipi, kas saistīti ar citplanētiešiem, ir patiesi - 43 % no aptaujātajiem ir patiešām pārliecināti, ka citplanētieši ir zaļi (mazie zaļie cilvēciņi).

Taču ne tikai bērni stāsta par dīvainām sajūtām un savām aizdomām. Trešdaļa aptaujāto pieaugušo stāsta par neparastām sajūtām, kas rodas, ieejot noteiktās mājās, un katrs piektais apgalvojis, ka pārdabiskā izpausmes piedzīvojis savā paša mājā.

Šis pētījums liecina, ka pieaugušie ir pat māņticīgāki par bērniem. Divdesmit seši procenti no pieaugušajiem britiem, lai neizaicinātu likteni, dodot zvērestu vai izsakot solījumu, pieskaras kokam, kā arī atsakās paiet zem kāpnēm.

Savukārt 13% pieaugušo atzinuši, ka bailes no spokiem viņiem ir spēcīgākas, nekā to bērniem. Tikmēr vairāk nekā puse (53%) teikuši, ka savas bailes cenšas slēpt no saviem bērniem, lai tās nepieliptu arī viņiem.

Tas galvenokārt attiecās uz bailēm no zirnekļiem (47%), kā arī no lieliem suņiem (24%), augstuma (23%) un lidošanas (13%).

Piecas pārdabiskas būtnes, kuru eksistencei visbiežāk tic pieaugušie:

  • Spoki (55%);
  • Citplanētieši (51%);
  • NLO (42%);
  • Eņģeļi (27%);
  • Dievs (25%).

Un bērni:

  • Citplanētieši (64%);
  • Spoki (64%);
  • NLO (50%);
  • Dievs (33%);
  • Eņģeļi (27%)

Attēls: blogspot.com

Avots:
westerndailypress.co.uk

Brīvpieejas materiāls. Pārpublicēt atļauts tikai ievērojot ŠOS NOTEIKUMUS.