Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Nindzju paranormālās spējas

Viduslaiku diversantiem nindzjām piedēvē dažādas pārcilvēciskas spējas, kādas tie ieguvuši ilgstošu un specifisku treniņu rezultātā.

Kā pēdējā no 18 cīņas mākslām, kas pilnībā jāpārvalda šiem karotājiem, tiek minēta - Mikke, slepenās tehnikas un paņēmieni. Pie tiem pieskaita hipnozi, telepātiju, iegrimšanu kataleptiskā stāvoklī, pilnīgi apturot elpošanu un sirdsdarbību.

Savīto pirkstu paņēmiens. Bez tam viena no mikes tehnikām it tā sauktie "Savītie pirksti" (kudzi-kiri), kas ļauj piekļūt unikālais psihes vadīšanas spējai ar enerģijas kanālu noslēgšanu savijot pirkstus un pielietojot īpašas skaņu svārstības - mantras. Tieši Savīto pirkstu enerģētiskais paņēmiens esot ļāvis nindzjām skriet ar ātrumu pat 90 km/st., diennaktīm ilgi bez jebkādas pakustēšanās gaidīt slēpņos un desmitām reižu pastiprināt savu, jau tā nāvējošo, sitienu spēku.

Takisuges rituāls. Tā bija meditācija zem ūdenskrituma. No augstuma krītošais ledainais ūdens bija spēcīgs tonizējošs faktors, intensificēja adepta fizioloģiskos procesus ķermenī. Fiziski iedarbojoties uz tā saukto bei huei punktu galvas vidū, kas varot novest izmainītas apziņas stāvoklī

Šādi sagatavoti karotāji, iespējams, patiesi spēja izrādīt neredzēti efektīvu diversiju darbību, kas radīja lielu apdraudējumu tā laika samuraju varai.

Saites.
Nindzjas.