Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Kizilkuma tuksnesis

Кызылкум - krievu val.
Tuksnesis Vidusāzijā, kas atrodas starp Amudarjas un Sirdarjas upēm. Politiski atrodas Uzbekijā, Kazahijā un daļēji arī Turkmēnijā.

Kizilkuma anomālijas. Tajā atrodoties daudz nezpētītu teritoriju un anomālu zonu, virs tā bieži novēroti NLO. Piemēram, kalnos Centrālajā Kizilkumā uzieti neparasti klinšu zīmējumi. Dažos no tiem redzamie cilvēki tērpti tādos kā skafandros, citos ir objekti, kas līdzīgi kosmosa kuģiem.
Saskaņā ar Taškentas ufologu sniegtajām ziņām tieši šai teritorijā 30-40 km no Zarafšānas cietis avāriju NLO, taču meklējumi nekādus rezultātus nedeva.
1990.gada novembrī Zarafšānas kooperatīva Ļģinka ("Льдинка") darbinieki šoferis Aleksandrs Munasovs (Александр Мунacoв), autoatslēdznieks Genādijs Agafonovs (Генадий Агaфoнoв) un ekspedītore Tamāra Timakoviča (Тамара Тимaкoвич) naktī uz Navojas-Zarafšānas (дорогa Навои-Зарафшан) ceļa pamanīja garu, apmēram 40 m augstu cilindrisku priekšmetu. No neredzama avota nāca fokusēts un jaudīgs konusa formas stars ar ļoti precīzām robežām.
Vissavienības ufoloģiskās asociācijas Koordinācijas padomes loceklis, Taškentas "Ufocentra" ("Уфоцентр") direktors Sergejs Azadovs (Сергей Азaдoв) apgalvo, ka ar šo reģionu saistīti ne mazums NLO novērojumu stāstu. Zarafšānā, vienā no Kizilkuma pilsētām, Azadova ekspedīcijas dalībnieki iepazinās ar neparastu sievieti, kurai piemitušas ekstrasensoras spējas. Pēc viņas vārdiem tā regulāri kontaktējot ar ārpuszemes civilizāciju pārstāvjiem. 1990.gada pavasarī tai ticis pavēstīts, ka Zemes orbītā šī civilizācija iznīcinājusi citplanētiešu kuģi, kura atliekas nokritušas 30-40 km attālumā no Zarafšānas. Pēc pusgada 1990.gada 26.septembrī divi ģeologi, kas nodarbojās ar urbšanas profilu iezīmēšanu, uzgāja neparastus pleķus. Kaut kādas tur analīzes esot parādījušas kaut kādas ārpuszemes vielas (avots - "На боевом посту," 1991.gada 30.marts, 8.lpp.). Oficiāli nekas nav ticis apstiprināts.

Saites.
Anomālās zonas.
Zarafšāna.