Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Mukužes NLO novērojumi

Neliela pilsētiņa Brazīlijā, kur bieži novēroti NLO.

Atrašanās vieta. Brazīlija, Šapadas-Diamantīnas tuvumā. Mukuže ir ārkārtīgi nomaļa apdzīvota vieta, no kuras 100 km rādiusā nav nevienas citas apdzīvotas vietas.

Apraksts. Pilsētā dzīvo liels daudzums kontaktieru, t.i. cilvēku, kas apgalvo, ka esot kontaktējušies ar viesiem no kosmosa, apmainījušies ar telepātiskiem vēstījumiem. Mukužiešiem izveidojies pašiem savs viedoklis par Atnācējiem: "Ļaunumu tie nerada, taču arī labuma nekāda."
Tiekoties ar NLO neviens te nav fiziski cietis un nav ticis Nolaupīts. Toties pilsētnieki bieži vien var tīksmināties par skaistiem skatiem: naktīs kalnos lielā skaitā kustas spīdoši punktiņi. Runā, ka Atnācēji neslēpjoties no cilvēkiem un ļaujot visiem, kas vēlas filmēt un fotografēt viņu gaisa kuģus.
Brazīliešu ufologs Alonšu Režiss skaidro biežo NLO parādīšanos šai rajonā ar to, ka kalnos it kā esot vairākas citplanētiešu bāzes. Kā piemēru viņš demonstrē regulāru cilindrisku bezdibeni 100 m diametrā un tikpat dziļu. Pētnieki uzskata, ka tā var kalpot par pacelšanās un nolaišanās vietu NLO.

Saites.
NLO novērojumi.
Brazīlija.