Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Vispasaules klusēšanas sazvērestība

Ar tādiem terminiem ufologuprāt būtu jāapzīmē dažādu valstu valdību noslēgtā vienošanās par tādas informācijas neizpaušanu atklātībā, kas liecina par notiekošajām Atnācēju vizītēm uz Zemes.

Katrā ziņā ar pārliecību var teikt, ka tāda prakse tika plaši piekopta visās ASV iestādēs, kas pētīja NLO problemātiku. Par pamatojumu šai sazvērestības teorijai kalpo ik katrs gadījums, kad publicitāti piedzīvo kārtējai dokuments ar atzīmi "Sevišķi slepeni." Tas notiek ar tādu cilvēku palīdzību, kuriem ir pieeja šiem slepenajiem dokumentiem, taču kuri uzskata, ka par tiem būtu jāzin plašai sabiedrībai.

Pēc tam, kad 1966.gadā ASV bija pieņemts likums par brīvu informācijas apriti, tika mēģināts arī panākt atslepenošanu tai informācijai, kas varētu liecināt par valdības kontaktiem ar Atnācējiem. neliela daļa dokumentu patiesi tika atklāta, taču galveno arhīvu tika nolemts izolēt no publikācijām, jo, pēc valdības domām, tāda atklātības pakāpe varētu nodarīt kaitējumu valsts drošībai. Neskatoties uz daudzajiem protestiem un skaļajām protesta akcijām, šo dokumentu atslepenošana tā arī nenotika.

Saites.
Sazvērestību teorijas.
Ufoloģija.