Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Kenediju klana lāsts

"Bagāti, skaisti un nolādēti"  - tā dēvē Kenediju klanu.
Lai gan ASV nekad nav pastāvējusi monarhija, par tās neoficiālo karalisko ģimeni bieži vien dēvē Kenediju klanu. Šīs dzimtas pārstāvji arī ir bēdīgi slaveni ar biežām bojāejām nedabiskos veidos. Nelaimes jau 50 gadus piemeklē Kenedijus, kas ir politiķi jau trīs paaudzēs.

Kenediju nelaimes sākās vēl pirms Džona un Roberta nošaušanas XX gs. 60.gados. Viņu vecākais brālis lidotājs Džozefs Ficdžeralds Kenedijs gāja bojā II Pasaules kara laikā, veicot bīstamu misiju.
1948.gadā aviokatastrofā gāja bojā māsa Ketlīna.
1964.gadā smagus ievainojumus lidmašīnu katastrofā guva  trešais brālis Edvards.
Viņa dēlam 1973.gadsā vēža dēļ tika amputēta labā kāja.
Otrs dēls Patriks ārstējās no narkotikām.
iespēju veidot politisko karjeru zaudēja Roberta dēls maikls, kad atklājās sakars ar viņa bērnu 14 gadu veco aukli.
dažus mēnešus vēlāk viņš gāja bojā, ietriecoties kokā.
maikla brālis Deivids mira no narkotiku pārdozēšanas. 
prese jau paspējusi izziņot Kenediju dinastijas galu.

Neskatoties uz to, ka prezidents Rūzvelts bija gatavs iesaistīt ASV karā pret Vāciju jau 1939.gadā, lielākā daļa iedzīvotāju šajā laikā tam vēl nebija gatavi. Pret to iestājās arī spēcīgas ekonomiskās un politiskās aprindas, piemēram, Kenedija klans, par ko zināmas aprindas viņam nav piedevušas līdz šodienai.

Arī atentāta nogalinātā ASV prezidenta Džona Kenedija dēls Džons Kenedijs jaunākais gāja bojā traģiskā negadījumā. 1999.gada 16.jūlijā vienmotora lidmašīna “Piper Saratoga,” kuru pilotēja Kenedijs jaunākais, iekrita Atlantijas okeāna ūdeņos. Šo lidmašīnu par Amerikas princi dēvētais Džons jaunākais iegādājās tikai trīs mēnešus pirms savas nāves.
Kenedijs jaunākais kopā ar sievu Karolīnu un viņas māsu devās uz savas māsīcas kāzām, taču galamērķi viņi tā arī nesasniedza. Jāpiebilst, ka pēc avārijas tika izvērsta vērienīga meklēšanas operācija, taču atrast bojāgājušo mirstīgās atliekas ūdenslīdējiem izdevies tikai pēc vairāk kā nedēļas.
Izmeklēšanas noslēgumā par avārijas iemeslu tika nosaukta Kenedija dezorientēšanās, pilotējot lidaparātu naktī virs ūdens. Viņam arī nebija nepieciešamās kvalifikācijas, lai lidotu ierobežotās redzamības apstākļos. Šie, kā arī, iespējams, citi iemesli arī varēja būt liktenīgi Kenediju klana atvasei.

Vieni apgalvo, ka Kenediji ir nolādēta ģimene, bet ir pārliecināti, ka Kenediji kļuvuši par pašu neprātības un pārgalvības upuriem.