Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Biglovs, Roberts (dz.1945.g.)

Robert Bigelow.

Amerikāņu miljardieris, noslēpumaina personība, paranormālo parādību pētniecības materiāls atbalstītājs un daudzu ufoloģisko publikāciju personāžs.

Viesnīcu ķēdes Budget Suites of America īpašnieks,  uzņēmuma Bigelow Aerospace dibinātājs.

Viņā interese par paranormālām lietām parādījusies pēc dēla nāves. Ir zināms, ka Biglovs 1996.gadā nodibinājis "Zinātnisko atklājumu nacionālo institūtu", kura darbībā iesaistījis visdažādāko nozaru speciālistus. Tomēr institūta rezultāti NLO izpētē un citā līdzīgā sakarā tiek turēti slepenībā. Dažādās publikācijās amerikāņu presē tiek vēstīts, ka institūta darbinieki apmeklējot AZ, un pat ar fizisku draudu palīdzību piespiež aculieciniekus sadarboties. 

Par pašu Biglovu ir zināms tik maz, ka izteikta versija, ka tādas reālas personas nemaz nav, bet viņa aizsegā darbojas CIP, tādejādi izvairoties no daudzām liekām formalitātēm, kas tai obligātas kā jau valsts drošības dienestam. CIP arī veicot institūta drošības kontroli un rūpējoties, lai nekāda informācija nenonāktu atklātībā. Pēc citas ufologu versijas, iespējams, R.Biglovs pats ir Atnācējs, kas dzīvo un darbojas uz Zemes cilvēka veidolā.

Zināms, ka 1996.gadā viņš nopircis arī Šērmaņu fermu, un veicis tur ilgstošus un rūpīgus anomālistikas pētījumus.

Saites.
Ufologi.
Ufoloģiskās pētniecības organizācijas.