Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Ķīnā pārspēts "bišu bārdas" Ginesa rekords

Ķīnā uzstādīts jauns Ginesa rekords par ilgāko laiku, kādu cilvēks bez aizsarglīdzekļiem pavadījis pārklāts ar bitēm. Uzvarētājs, kāds Ruans Liangmings (Ruan Liangming) no Jičunas (Yichun) pilsētas Dzjansi provincē, uz sevis turot spietu no apmēram 100,000 kukaiņiem, pavadīja 53 minūtes un 34 sekundes. Turklāt, kā vēstī Ķīnas plašsaziņas līdzekļi, visā šajā laikā viņam neiedzēla neviena pati bite!

Liangmings kļuva arī par šībrīža pasaules rekordistu noturēto bišu svara ziņā - dzīvais ķīnieša ietērps svēra 62,1 kg. Iepriekšējā šī titula īpašnieka, indieša Vipina Seta sasniegums bija 61,65 kg.

Rekordists, stāstot žurnālistiem par sava panākuma atslēgu, teica: "Es mīlu bites un tās - mani. Lai gan mani dēvē par Bišu Bārdu, spārnotie draugi mani sadzeļ ļoti reti." "Viss būs labi tik ilgi, kamēr jūs saglabāsiet mieru un neuztrauksiet bites. Tie patiešām ir ļoti rāmi un gudri radījumi, kas ir ārkārtīgi jūtīgi attiecībā uz kustību. Tāpēc es sēžu cik vien varu nekustīgi un tās labprāt uz manis nosēžas."

"Bišu bārda," kā parasti dēvē šādu priekšnesumu, ir jau kopš seniem laikiem zināms triks - cilvēkam, kas grib, lai bites uz viņa nosēžas, kaut kur pie sevis jānovieto bišu karaliene.

Attēls: news.cn publicitātes foto.

Pārpublicēt atļauts tikai ievērojot ŠOS NOTEIKUMUS.