Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Migrācija, cilvēku

Cilvēku migrācija.

Pirmais modefnā cilvēka migrācijas vilnis nāca no Āfrikas un ap 80-50 tūkstošiem gadu pirms mūsdienām sasniedz teritorijas, kur dzīvoja neandertālieši. Iespējams, drīzi pēc tam Tuvajos Austreņos varēja notikt pormais moderno cilvēku un neandertāliešu krustošanās process.

Ir vairākas teorijas, kas skaidro seno cilvēku migrācijas. Viena no zināmākajām liela mēroga vēsturiskajām migrācijām mums pazīstama ar Lielās tautu staigāšanas nosaukumu. Daudz dažādu migrāciju bija arī nesenākā pagātnē. Migrācijas veicina populācijas areāla paplašināšanos, bet tas nenozīmē, ka pārvietojās visa pamatpopulācija. Parasti staigāšanā (migrācijās) iesaistās tikai aktīvākā populācijas daļa (N.Gumiļevs šos cilvēkus nosauca par pasionāriem).

Patlaban ultraliberāļi migrāciju uz Eiropu izmanto, lai veiktu noteiktu sociālu inženieriju - nākotnes cilvēkam ir jābūt kosmopolītam bez vēsturiskām saknēm, bez dzimtas un cilts, jo tā dzīslās būs dažādu rasu un tautu asinis. Tam nebūs arī nekādas tradicionālas kultūras un reliģijas.

Komentārs no Delfiem  pie Kārļa Langīna raksta "Slinkot, pūt un nīst ir daudz vieglāk."
Vic Civ
30.09.2015 20:26:29
Sākumā bija viena neskaidrība - Kapēc antifašisti spiesti nīkt fašistu jūgā? Var tak būvēt Putina kosmodromus Sibīrijā un bruģēt ceļus uz zvaigznēm.
Tad tai pievienojās otra neskaidrība - Kapēc musulmaņi nemūk pie saviem reliģijas brāļiem, bet mūk krustnešu jūgā?
Nu tagad jau radās trešā neskaidrība - Kapēc internacionālisti nedzīvo savā vidē kaut kur Maskavā vai Ņujorkā, bet klimst nacionālistu vidē?
Kaut kāds trakums. Bet atbilde ir tikai vienā - visus šos antifašistus, musulmaņus un internacionālistus labāk baro pretējā nometnē nekā savā vidē.

Raksti.
Dienvidu ceļš no Āfrikas: modernā tipa cilvēku migrācijas caur Arābiju.
Valodas, gēni un Āfrika.

Saites.
Emigrācija un emigranti.