Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Jauni, atslepenoti dokumenti sniedz ieskatu par Lielbritānijas policijas nesen izmeklētajiem ziņojumiem par NLO un citplanētiešiem

Pēdējo gadu laikā policija no iedzīvotājiem saņēmusi astoņus ziņojumus par Lielbritānijā veiktiem NLO novērojumiem un citplanētiešiem, liecina nesen atklātībai nodotie dokumenti par NLO

Divus no saņemtajiem ziņojumiem policija izmeklēja:

  • pirmais ziņojums bija par 2015.gadā virs Pendlhilla (Pendle Hill) novērotiem diviem “kuģiem;”
  • otrs vēstīja par 2014. gadā Lītamā (Lytham St. Annes) novērotu objektu.

Taču, izmeklējot abus gadījumus, policija neieguva nekādus pierādījumus par NLO.

2016.gada martā policija saņēma ziņojumu par citplanētiešu veiktu Nolaupīšanu Ekringtonā (Accrington), un turpmāko mēnešu laikā tā tika informēta par NLO piezemēšanos Marsdena parkā, Nelsonā.

2015.gadā kāds cilvēks policijas virsniekiem nosūtīja ziņojumu par Bērnlijā (Burneley) novērotiem “NLO gaismas stariem.” Viņš to nosūtīja kopā ar ziņojumu par 2014.gadā Bakševas (Buckshaw) ciemā novērotu NLO.

2015.gadā divi NLO novēroti Flītvudā (Fleetwood).

2016.gadā Botlē (Bottle) redzēts sarkans “kuģis” un vēl viens balts objekts.

Visus policijai adresētos zvanus izvērtē operators, nosakot riskus un apdraudējumus zvanītājam un izlemj - sūtīt vai nesūtīt policistus uz notikuma vietu, presei paskaidroja policijas pārstāvis. Dažreiz zvani nav par NLO, bet gan tikai par aizdomīgām gaismām, kas varētu būt jebkas, viņš turpināja.

Publiskoti dokumenti par vēl senākiem NLO novērojumiem

2009.gadā pirmo reizi tika publicēti materiāli par t.s. trešās pakāpes kontaktiem ar NLO pēc tam, kad Aizsardzības ministrija sabiedrībai nodeva 4000 lappušu atslepenotu dokumentu.

1994.gada 18.oktobrī Kolnas (Colne) iedzīvotāji redzēja debesis taisnā leņķī kustamies zeltainas krāsas trīsstūri. 1996.gada 23.februāri policija saņēma ziņojumu par stacionārām, spilgti sarkani mirgojošām gaismām virs pilsētas dārza.

1995.gada 22.novembrī Bērnlijas varas iestādes tika informētas par 250 (Kā tos varēja saskaitīt? - Red.) NLO, kuri novēroti lielā ātrumā kustējās Hebdenbridžas (Hebden Bridge) virzienā. Todmodernas observatorijas pētnieks Endijs Serolavskis (Andy Sierolawaski) sacīja, ka observatorija saņēmusi jautājumus, vai viņi šajā laikā nav redzējuši ko neparastu.

Ap 40% observatorijas apmeklētāju jautājuši par NLO, sacīja Serolavskis.

Nereti cilvēki par NLO notur Venēru un Saturnu, kā arī lidmašīnas, viņš paskaidroja.

Avots:
lancashiretelegraph.co.uk 

© Aliens.lv. Pārpublicēt atļauts tikai ievērojot ŠOS NOTEIKUMUS.