Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Karpentārija līča anomālijas

Viena no pašām bīstamākajām vietām Austrālijas ziemeļu piekrastē, kur bez pēdām pazuduši daudzi cilvēki.

Atrašanās vieta. Austrālija, Ziemeļu Teritorijas piekraste.

Apraksts. XX gs. pēdējā desmitgadē līča DA daļā (uz ziemeļiem no Kvīnslendas) pazuduši vismaz 9 cilvēki. 
1990.gadu sākumā divi derīgo izrakteņu ieguves ministrijas darbinieki devās patrulēt un neatgriezās. Drīzi uzgāja viņu laivu, taču paši tā arī netika atrasti.
1999.gada 24.novembrī ap 9:15 no rīta trešdienā pazuda lidmašīna, kas bija devusies uz Morningtonu. Meklētāji atrada lidmašīnas atliekas ūdeņos Bentinkas salas tuvumā, taču lielāko daļu lidmašīnas un 6 cilvēku atliekas atrast neizdevās.
2000.gada 16.februārī (arī trešdienā) ap 9 no rīta kāds nirējs iegremdējās jūrā starp Bentinkas un Svirsas salām, lai noenkurotu krāna galveno daļu. Pēc 20 minūtēm viņa kolēģi pacēla augšup tukšu virvi, kas iepriekš bija piesieta pie nirēja rokas.
Vietējais brīvprātīgais Tims Treds no ārkārtas situāciju dienasta stāsta par šo vietu: "Loči, kas peld cauri šai vietai, bieži stāsta par to, ka jūra izskatās ļoti mierīga, pat tad kad laiks ir apmācies. Jūs nevarat ieraudzīt horizontu - tas vienkārši pagaist. Kāds pāris apgalvoja, ja tos nebūtu brīdinājusi gaismas signalizācija par zemo augstumu uz mēraparātu skalas, tad viņi ciestu katastrofu." 
Līcis ir sekls. bieži tā dziļums ir mazāks par 20 m, īpaši pie Svīra un Morningtona salām, kurs dziļums ir tikai 3-4 m. Līcī mājo lielas haizivis. Arī zvejnieki regulāri ziņo, ka redz sekstainos krokodilus, kas mit gan sālā gan saldā ūdenī - jūrā apmēram 10 km no krasta.
Grūti pateikt vai šo iemeslu ir pietiekami, lai te regulāri zustu cilvēki.

Saites.
Cilvēku pazušana.