Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Noslēpumains spožs objekts netālu no Kabulko vulkāna izraisa baumas par NLO novērojumiem

Neidentificēts lidojošs objekts, kurš nofilmēts netālu no izvirstošā Kabulko vulkāna Čīlē, atkal izraisījis baumas ufologu aprindās par NLO novērojumiem.

Vulkāns pēc 42 gadus ilga klusuma perioda pamodās šī gada 22.aprīlī, debesīs 15 km augstumā izmezdams pelnus un lavu oranžā un sarkanā krāsā. Drošības nolūkos 20 km rādiusā ap vulkānu no savām dzīvesvietām tika evakuēti pieci tūkstoši cilvēku. Izvirdums atkārtojās arī nākamajā dienā - 23.aprīlī.

Cenšoties ar savu videokameru iemūžināt iespaidīgo, bet postošo dabas varenības izpausmi - vulkāna izvirdumu, sieviete nofilmējusi savādu, aizdomīgu objektu ar diviem spoži mirgojošiem baltas gaismas punktiem. NLO kādu brīdi bija redzams debesīs starp pelnu un putekļu mākoņiem. Pēc tam izzudis spēcīgi kvēlojošajās debesīs.

Video, kuru 23.aprīlī youtube.com ievietoja lietotāja Anna Luīsa (Anna Luisa Cid), ir aplūkojuši vairāk nekā 288 000 cilvēku.

Kas tas ir par aizdomīgu objektu netālu no pelnus un lavu spļaujošā vulkāna? Citplanētiešu kosmosa kuģis? Kā ufoloģijas vietnei „Open Mind UFO” norādījusi Anna, daži no youtube.com skatītājiem izteikuši viedokli, ka neidentificētais lidojošais objekts varētu būt vai nu bezpilota lidaparāts, vai helikopters. Arī pati video ievietotāja nespēja atturēties no komentēšanas: „Manuprāt, pārsteidzošākais ir tas, ka savādais objekts palika statisks, pēc tam pazuda. Vai optiska ilūzija?”

Tikmēr Čīles valsts televīzijas kanāls TVN demonstrēja video, kurā helikoptera pilots vulkāna izvirdumu bija nofilmējis no gaisa.

Savukārt Čīles ziņu kanāls T13 rādīja video stāstu par pilotu, kura vadītais lidaparāts kļūdaini tika noturēts par NLO.

Kanāla žurnālisti intervējuši arī pilotu Vinsentu Bīzliju (Vicente Beasley), kurš pastāstīja, ka Kabuko vulkāna izvirduma laikā lidojis ar lidmašīnu Cesna 206 nelielā attālumā no tā. Viņam izdevies nofilmēt no vulkāna izmestos pelnus un lavu.

Pēdējo gadu laikā, raksta „Open Mind UFO,” NLO netālu no vulkāniem novēroti visai bieži. Piemēram, 2012.gadā uzņemtajā video redzams NLO ielidojām Popokatepetla vulkāna krāterī Meksikā. Daži ufologi uzskata, vulkāni vai nu kaut kādā veidā piesaista NLO jeb arī vulkānu iekšienē paslēptas ārpuszemes pilotu vadīto kosmosa kuģu bāzes.

VIDEO:

Attēls: Ekrānšāviņš no youtube.com video.

Avoti:
ibtimes.co.uk
openminds.tv

Brīvpieejas materiāls. Pārpublicēt atļauts tikai ievērojot ŠOS NOTEIKUMUS.