Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Compeuro.lv: izvēlieties izdevīgāko aizdevumu un nepārmaksājiet

[Reklāmas materiāls]

Teju jebkuram latvietim, kurš var pārstāvēt visdažādākās dzīves un profesiju jomas, vismaz reizi dzīvē ir bijusi nepieciešama lielāka vai mazāka finansiāla palīdzība no malas. Izvēle par labu personīgajam aizdevumam var tikt veikta, lai spētu ar vienu maksājumu segt visu samaksu par izglītību, nelielas uzņēmējdarbības uzsākšanai nepieciešamie līdzekļi, lai noorganizētu sapņu kāzas, aizbrauktu tālākā vai ilgākā atvaļinājumā, iegādātos jaunu automašīnu un tamlīdzīgi. Ātrie kredīti var padarīt jūsu sapni par realitāti īsākā laika posmā, kā nepieciešamo līdzekļu iepriekšēja uzkrāšana. Personīgais aizdevums jeb ātrais kredīts ir tāds, kurā jūs aizņematies naudu, kas tiek atmaksāta ik mēnesi noteiktās daļās, atmaksā iekļaujot gan pamatsummu, gan arī procentus. Aizdevums parasti ir īstermiņa – no pāris mēnešiem līdz vidēji pieciem gadiem. Tā kā uz šo brīdi ātro kredītu piedāvājumu sniedzēji ir krietni izauguši skaitā, bieži tiek piedāvātas visdažādākās ātro kredītu akcijas, kas ļauj ietaupīt naudu aizņemoties (parasti uz atmaksas procentu rēķina).

Kredītu salīdzināšanas portāls Compeuro.lv savā platformā piedāvā patērētājiem izvēlieties izdevīgāko kredītu un lieki nepārmaksāt. Šeit jūs varat ne tikai salīdzināt ātro aizdevumu piedāvājumus ar virkni citu individuālo kredīta iespēju alternatīvām, bet arī salīdzināt kredīta iezīmes, kas svarīgas ir tieši jums, piemēram, īsāks atmaksas termiņš, mazāka ikmēneša summa, ātrākais aizdevuma piešķiršanas laiks un citus ieguvumus. Tādā veidā jums ir iespēja pieņemt patiesi pārdomātu un apzinātu lēmumu, izvēloties jūsu finansiālajam stāvoklim atbilstošāko kredīta sniedzēju.

Kādiem nolūkiem jūs varat izmantot Compeuro.lv mājaslapu? Principā – jebkurā brīdī, kad esat izvērtējuši savas finansiālās iespējas un izlēmuši par labu personīgā aizdevuma noformēšanai, lai:

  • Iegādātos jaunu vai mazlietotu automašīnu;
  • Konsolidētu esošās parādsaistības;
  • Apmaksātu mēnesi garu ceļojumu kopā ar ģimeni;
  • Noorganizētu kāzas;
  • Segtu dzīvesvietas renovācijas izmaksas;
  • Samaksātu par studijām maģistratūrā;
  • Iegādātos apjomīgu sadzīves tehniku;
  • Segtu pirmo iemaksu nekustamā īpašuma hipotēkai;
  • un daudzi citi individuāla rakstura iemesli.

Kā izvēlēties jums vislabāko aizdevumu? Nav tāda viena universāli labākā kredīta, tāpēc jums būs jāņem vērā visi jums interesējošie aizdevuma parametri, lai varētu nonākt pie šāda secinājuma. Izmantojot Compeuro.lv ātro kredītu tiešsaistes salīdzināšanas rīkus, varēsiet efektīvā veidā novērtēt un izzināt personīgo aizdevumu tirgu Latvijā. Varat salīdzināt kreditorus pēc tā, cik daudz naudas vēlaties aizņemties, vai salīdzināt tos pēc atšķirīgām kredīta likmēm, kā arī pēc tā, cik ilgs laiks jums būs nepieciešams, lai pilnībā atmaksātu aizdevumu. Piemēram, ja zināt, ka jums būs nepieciešams patēriņa kredīts 5000 EUR apmērā, tad viens parametrs jums jau būs zināms, tagad atliek vien noskaidrot pārējās jums būtiskās detaļas. Kad jūs veicat ātro kredītu salīdzināšanu, jums vajadzētu izlemt, kuri no zemāk minētajiem parametriem jūsu finansiālajai situācijai būs visatbilstošākie:

  • Mainīga vai fiksēta aizdevumu procentu likme;
  • Aizdevums pret nodrošinājumu vai aizdevums bez ķīlas;
  • Izvēlētā aizdevuma atmaksas ilgums;
  • Vairāku kredītu apvienošana vienā;
  • Vai jums vajadzētu pieteikties kredītam ar sliktu kredīta vēsturi;
  • Vai jums varētu raksties iespēja kredītu atmaksāt pirms termiņa u.c.

Compeuro palīdzēs jums atlasīt labāko aizdevēju pēc visiem šiem paradumiem un papildus piedāvās arī plašu informāciju par pašu aizdevēju mājaslapas atsauksmju sadaļā. Un ja jums ir padziļināta interese par to, kā ikdienā uzlabot savu un ģimenes finansiālo situāciju, tad noteikti apmeklējiet Compeuro bloga sadaļu, jo šeit katru nedēļu tiek publicēti raksti latviešu valodā ar labākajiem finanšu padomiem moderniem patērētājiem.