Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Aizvēsturiskie NLO novērojumi

Daudzas ziņas liecina, ka NLO mūsu planētas debesīs ir novērots jau daudzus tūkstošus gadu pirms slavenās amerikāņa A.Keneta sastapšanās ar NLO 1947.gada 24.jūnijā. Humanoīdas būtnes ar lielām bumbieru vai sirds veida galvām tāpat ir visai bieži attēlotas alu mākslā. Interesanti, ka kas tāds ir vienlīdz sastopams neatkarīgi no etnogrāfiskās lokalizācijas - Eiropā, Dienvidāfrikā un Austrālijā.

NLO akmens laikmeta alu gleznojumos Eiropā.
H.Hausdorfs raksta, ka jau akmens laikmeta cilvēki debesīs novērojuši NLO un redzēto iemūžinājuši alu zīmējumos:
- Altamiras alas (Santanderas provincē, Spānijā) gleznojumos ir attēloti elipses vai šķīvja formas objekti. Tie atbilst mūsu priekšstatiem par NLO. Blakus vienam no šiem objektiem attēlots cilvēks, kas acīmredzot ir pārsteigts par novēroto parādību. Gleznojumi Altamirā ir ap 12 000 gadu veci!
- Kullavera alā pie Ramales un Pasjega alā pie Puentevsjego (abas alas atrodas Santanderas provincē, Spānijā) ir gravējumi, kuros attēloti NLO līdzīgi objekti. Vecums - 12 000 gadi!
- No alas (Arjēžas departamentā, Francijā) ir 12 000 gadu veci NLO attēlojumi! Šeit NLO attēloti lidojuma kustībā!
- Pasjegas alā Spānijā ir zīmējumi, kas atgādina NLO. Tiem ir vairāk kā 10 000 gadu.
- Trīs brāļu grotas pie Monteskjē (Arjēžas departamentā, Francijā) ir attēloti savādi jumtveida simboli. Vienam objektam ir pat nelielas kāpnes.
- Isā (Arjēžas departamentā, Francijā) arī atrasti NLO attēlojumi. Tur ir redzama pat konstrukcija, kas līdzīga "Apollo" programmas Mēness gondolai.
- Kambarejes pie Esīzas (Dordoņas departamentā) līdzās NLO attēlojumiem redzamas svešādas humanoīdu galvas.
- Rufiņjakas alā pie Flerakas (Dordoņas departamentā) arī līdzās NLO zīmējumiem redzamas humanoīdu galvas. Černobrova enciklopēdijā gan rodamas ziņas, ka Dordoņas departamentā ir divas alas ar NLO attēliem - No ala un Fondegomas ala.
- Tādas pašas humanoīdu galvas ir redzamas Pešmerles alā pie Kabaretas (Lo departamentā Francijā). Šīm humanoīdu galvām, kas attēlotas minēto alu gleznojumos, ir raksturīgas šādas īpatnības:
1) milzīgs galvaskauss,
2) smails zods,
3) nav mutes,
4) nav deguna,
5) nav ausu,
6) acu vietā attēlotas slīpas uz augšu pagarinātas svītras.
Tieši tā mūsdienās aculiecinieki, kuri bija piedzīvojuši trešās vai ceturtās pakāpes kontaktu, apraksta pelēkās būtnes - Pelēčus. Liekas, ka patiešām pastāv sarkans pavediens, kuram pateicoties, ir iespējams izsekot citplanētiešu aktivitātēm cauri visai cilvēces vēsturei.

Citur pasaulē arī atrasti aizvēsturiski NLO attēlojumi:
- Kalifornijas pussalas Meksikas daļā kādā alā ir zīmējums, kurā attēlots NLO ar kupolu. Tas šķiet paceļamies stāvus gaisā.
- NLO attēlojumi atrasti arī Mēness salā Titikakas ezerā Bolīvijas daļā.

Arheologi gan NLO zīmējumus, kas atrasti akmens laikmeta alās, skaidro kā maģiskus kulta vai seksuālus simbolus. Saprotams, jo arheologi nevar pieļaut domu, ka akmens laikmeta cilvēki varēja attēlot arī tehniskus objektus. Turklāt šie zīmējumi daudzās alās atrodas uz griestiem dažādās pozīcijās. Tie izkārtoti mazās grupās pa četri. To griestu daļu, kas atvēlēta NLO attēlojumiem, aizņem tikai tie! Tur nav citu zīmējumu, kamēr blakus laukumos, kas ar tiem robežojas, dzīvnieku gleznojumi un zīmējumi ir cieši saspiesti blakus, vai pat uzzīmēti vai uzgleznoti cits citam virsu. Liekas, ka akmens laikmeta mākslinieki gribējuši izcelt uz pārējo alu gleznojumu fona NLO attēlojumus, lai pasvītrotu to nozīmi: viņi ar to vēlējās pateikt, ka šie objekti ir nākusi ne no šīs pasaules. 

Saites.
NLO novērojumi.

Alu māksla, klinšu zīmējumi, petroglifi.