Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Baikāls, mistiskais

Baikāla ezers izsenis bijis dažādu teiku un nolēpumainības apvīts. Krievu ufologi Baikāla ezera rajonu min kā vienu no NLO novērojumu vietām.

Incidents ar amfībijām (1982.g.). Stipri pārsteidzošs un neticams notikums, ko visai bieži piesaukuši krievu mediji. Tieši tādēļ ar apšaubāmu ticamības pakāpi. Tomēr atreferējam, kā stāstījuši krievi.
1982.gadā Baikāla dienvidu daļā atradās padomju JKF nirēju specvienības bāze. CIP ziņojumā, kas nesen atslepenots, teikts: „Ir ļoti iespaidīgi dati par NLO novērojumiem Baikāla ezerā. Ezera dziļumos jūrnieki bieži novērojuši gaismošanos, kas līdzinājusies prožektoru gaismām un uzliesmojumiem, līdzīgiem elektrometināšanai, kā arī nesaprotamu izgaismotu sudraba disku formā.
1982.gada vasarā kara ūdenslīdēji treniņu laikā vairākas reizes iegremdējās Baikāla ūdeņos, un reiz sadūrās gandrīz vai aci pret aci ar zemūdens peldētājiem sudrabainos tērpos, kas piegulēja ķermenim. Tie līdzinājās parastiem cilvēkiem, tikai to augums bija apmēram 3 m.
Bez tam 50 m dziļumā šīm radībām nebija ne akvalangu, ne atbilstoša aprīkojuma, tomēr galvās bija sudrabainas ķiveres. Mēģinājums saķert nezināmos peldētājus beidzās traģiski. No 7 cilvēkiem, kas to mēģināja darīt ar tīkla palīdzību, 4 tika paralizēti, bet 3 nomira.”
Lai gan notikums līdzinās fantastiskās filmas „Dzelme” scenārijam, kāds krievu kara jūrnieks sniedza interviju Fox News un komentēja šo notikumu: bijusi tikšanās ar „humanoīdu būtņu grupu, kas bijusi tērpta sudrabainos kostīmos.” Trīs cilvēki gāja bojā tos vajājot.
Tomēr, cik noprotams, tādu interviju nevar aplūkot nekur tīmeklī.

Šis pārsteidzošais gadījums esot noticis Baikāla ezerā vietējā kara apgabala zemūdens izlūku mācību laikā. Veterāni stāstīja, ka veicot mācību ieniršanu, šīs ļoti slepenās vienības kareivji zem ūdens sastapušies ar dīvainām humanoīdām būtnēm – tās bijušas ne mazāk kā 3 m garumā, tērptas sudrabainos zvīņveida tērpos un bez akvalangiem. Bez tam zem ūdens tās pārvietojušās ļoti ātri, cilvēki tik ātri peldēt nespētu.
Iesākumā tos noturēja par iespējamā pretinieka komandu, lai gan tāda mācībās nebija paredzēta. Lai kā, bet krievu nirēji mēģinājuši aizturēt svešiniekus, kādēļ zem ūdens iededzies cīniņš un vairāki krievu zemūdens diversanti gājuši bojā.
Protams, ka krievu Aizsardzības ministrija nekādi nekomentēja šo notikumu. Aculiecinieki uzskata, ka ziņojums bijis tikai vienā eksemplārā, tam piešķirta augstākā slepenības pakāpe, iespējams pat, ka tas iznīcināts.

Baikāla ūdens spīdēšana. Lai gan tā ir pētīta, zinātnieki neko konkrētu pavēstīt nevar. Parastie iemesli - ūdenszāles, aļģes vai piemēroti mikrobi, kas liek ūdenim spīdēt pasaules jūrās un okeānos, Baikālā nav. Baikāla ūdens spīdēšanai ir cits iemesls un tā intensitāte ir atkarīga no gadalaika un dziļuma.

Čekisti "Šambalas vārtu" meklējumos. Daži uzskata, ka 8 miljoni gadu vecā Baikāla ezera dibenā, iespējams, ir meklējama Šambala, precīzāk - „Šambalas ziemeļu vārti.” Viņi apgalvo, ka kremļa čekas grupējums pēc „vecām, labām čekistu tradīcijām” (jāatceras pirmo čekistu interese par Tibetu un Rēriha ekspedīcija, kas meklēja „Šambalas dienvidu vārtus” Tibetā) veic pētījumus Baikālā šai sakarā. Pie tam čekisti esot dzēsuši visus materiālus krievu meklētājā jandeksā (Яндекс). Guglē viņiem rokas par īsām – tur varot atrast.
2007.gadā ĀSM ministrs Šoigu sāka projektu vārtu meklēšanai Porbažinas (Пор-Бажын) cietokšņa rajonā Tuvas republikā. Mazliet vēlāk te ieradās Putins ar Monako „zilo” princi Albertu.
1.augustā (kādā gadā?) 13.00 prezidents Putins veica iegremdēšanos Baikāla ūdeņos dziļūdens aparātā Mir-1 (Мир-1) dziļākajā ezera vietā ezera dienvidos – 1395 m. iegremdēšanās sākās Obručeva lūzuma (разлома Обручева) Ļistvjankas (Листвянка) ciema tuvumā Irkutskas rajonā.
Putins ar čekistiem jau it kā ilgus gadus noņemoties ar „Šambalas vārtu meklēšanu.”

Kaut kādi „gudrīši” apgalvo, ka Baikāla rajonā atradīsies nākamais Ziemeļpols.
Guglis it kā apgalvojot, ka Baikāls agrāk ticis saukts par „svētās Šambalas sirdi” vai par „Šambalas vārtiem.”
Oļhonas sala (остров Ольхон) bieži tiek saukta par šiem „vārtiem” – tajā savācas šamaņi katra gada 1. un 2.augustā. Tas ir lielākais šamaņu salidojums pasaulē. Gadā, kad Putins nira Baikālā, ieradās varenākie šamaņi arī no Mongolijas, Ķīnas u.c. valstīm. Enerģētika bijusi ārkārtīgi spēcīga... 1.augustā visi šamaņi kopā izsaukuši garus – 13 gariem ticis prasīts „novērst ekonomisko krīzi.”

Ķīniešu zinātniskā ekspedīcija esot ziņojusi, ka tās dalībnieki izjutuši neparastu šausmu sajūtu uz Šamaņa klints (скалa Шамана) Oļhonas salas ziemeļu daļā. „Datorskanēšanas rezultātā mēs ieguvām Kalačkaras mandalu, kas, saskaņā ar leģendu, nonāca uz Zemes no Šambalas.”

Saites.
Baikāla ezers.