Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Distanciāls telepātisks kontakts

Enerģētiski informatorisks kontakts starp cilvēku un kādām pārdabiskām esībām - Dievu, Kosmisko saprātu, ĀC, NLO utt. To rezultātā domās notiek informācija nodošana tēlu, teksta, simbolu vai ideju formā. Parasti šo informācijas avotu kopumu ufologi sauc par Kosmisko saprātu, bet kas aiz tā visa stāv, nav izprotams.

Ir pamats domāt, ka tādā vai citādā mērā jebkurš cilvēks ir spējīgs uz kontaktu ar Kosmisko saprātu, bet katram tas notiek visai individuāli. Biežāk vērojamās formas - radoša atklāsme, viedie sapņi utt. Tā rezultātā cilvēks saņem kaut kādus domu tēlus, skaņas vai arī sajūt sevī svešas psihes iedarbību.

Visus DTK nosacīti var iedalīt vairākās grupās pēc cilvēku saņemtās informācijas tipa:
- informatīvie - tāda kontakta rezultātā cilvēki iegaumē informāciju, ko viņiem nodod "Kosmiskais saprāts" un pēc tam cenšas to darīt zināmu apkārtējiem;
- praktiskā pielietojuma - tāda kontakta rezultātā cilvēks iegūst pārdabiskas spējas, tādas kā telekinēze, ekstrasensitīvisms, ekstramotorika.

Jāpiezīmē, ka ne visiem kontaktiem ir labvēlīgas sekas. Tā piemēram, kontaktējos ar "tumšiem spēkiem," kontaktieris var arī nopietni saslimt un pat nomirt. 

Saites:
Telepātija.