Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Dulses pazemes bāze

Dulce base.

Ārkārtīgi slepena amerikāņu militārā bāze, par kuru nav zināms gandrīz vai nekas.

Atrašanās vieta. Ņūmeksikas pavalsts pašos ziemeļos  pie robežas ar Kolorādas pavalsti. Piekļūšana nav ļauta. bāze tiek ļoti labi apsargāta.

Runā, ka zem zemes esot vesela pilsēta, bet apakšējos līmeņos pat citplanētiešu bāze.

Bāzes apkārtne kļuvusi par amerikāņu ufologu ceļojumu galamērķi. Vietējie iedzīvotāji ne reizi vien novērojuši gaismas debesīs un NLO. 
Amerikāņu ufologi pētījuši šo vietu, un esot konstatējuši, ka zem virszemes objektiem atrodas kāda daudzstāvu būve, kas sniedzas dziļi pazemē.
XX gs. 80 gadu beigās parādījās neparastas liecības.
Nikitos Maskastello, kas esot strādājis bāzē par drošības dienesta virsnieku, paziņoja, ka bāzē esot ierīkoti 7.pazemes līmeņi, pie kam apakšējie nodoti koplietošanā Amerikas BS un citplanētu civilizāciju pārstāvjiem.
Fils Šneiders apstiprināja Maskastello liecības. 1995.gadā Šnaiders nolasīja savu slaveno lekciju, kas joprojām esot atrodama tīmeklī. Tajā viņš pastāstīja visu, ko zināja par šo bāzi. Protams, ka lekcija kļuva par sensāciju. Citstarp, Šneiders pavēstīja, ka lieos dziļumos zem ASV teritorijas atrodas tuneļi, kas savieno šādus slepenus objektus. Dulses bāzes tuvumā patiesi ir daudz dabiskas izcelsmes eju, tomēr nav nekādas pārliecības, ka būtu arī mākslīgas. 7 mēnešus pēc šīs lekcijas nolasīšanas Šneideru atrada savā mājā mirušu. Viņš bija nožņaugts ar medicīnas sistēmas katetra šļauku.
Apkārtnes vietējie iedzīvotāji stāsta, ka parasta lieta esot lopu zušana, un nereti tos atrod sakropļotus beizprotamā veidā.
Oficiāli Dulses bāze neeksistē, tā nav atzīmēta kartēs. Militārpersonas paziņo, ka visas liecības esot tikai globāla mistifikācija.

Objekti.
Ceļš, kas beidzas nekurienē.
Objekti, kas netiek izmantoti.