Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Eteriāņu sekta

Reliģiski mistiskas ievirzes sabiedrība, ko 1954 gadā dibinājis Londonas taksists Džordžs Kings (dz. 23.01.1919.g.). Sevī sajutis mistiskas spējas un varēšanu sazināties ar "kosmisko saprātu," Dž.Kings paziņoja, ka uzturot sakarus ar kādu Eteriju, kas dzīvojot uz Venēras un esot Visuma saimnieks.

Mistiskā kustība iesākumā nostiprinājās Lielbritānijas teritorijā. Taču pēc paziņojuma, ka organizācijas dibinātājs personīgi ticies ar Meistaru Jēzu Ziemeļdevonas pakalnos (Holstondaunā), no 1958.gada viņa sekotāju skaits nozīmīgi pieauga visā pasaulē.
Eterieši no Lielbritānijas, ASV, Austrālijas, Kanādas, Ganas un Nigērijas joprojām ir pārliecināti ar to, ka Kings jau ilgāku laiku ir Zemes pārstāvis Starpplanētu parlamentā, kas izvietojies uz Saturna. Sabiedrības dalībnieki svēti tic, ka cilvēce radusies uz Faetona. Tāpat tie tic dvēseļu pārdzimšanai. Tie veic svētceļojumus pie 18 kalniem dažādos kontinentos, ko sektas garīgais skolotājs it kā esot "uzlādējis" savu ceļojumu laikā. Savus ceļojumus aprakstījis grāmatā "Mans kontakts ar Lielo Balto Brālību." šai grāmatā aprakstīti Dž.Kinga ceļojumi Pa Britu salām, Austrāliju, Jaunzēlandi, Ziemeļameriku, Šveici u.c. valstīm. Viņa "uzlādētie" kalni glabājot "vareno kosmisko enerģiju," ko sevī "iesūcot" svētceļnieki.

Saites.
Sektas.