Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Kvīnslendas AZ

Aktīvākā anomālā zona Austrālijā, ko, saskaņā ar masu mediju ziņām, iecienījuši dažādu tipu NLO.

Atrašanās vieta. Kvīnslendas pavalsts ziemeļos.

Apraksts. Runā, ka NLO bieži šeit redzēti 1945.gadā. bet pats pārsteidzošākais gadījums fiksēts 60.gados. 1965.gada 23.maijā Džims Tipss pastāstīja, ka netālu no Makajas pilsētas redzējis kā neliels priekšmets, viss uguņos, piezemējies viesnīcas priekšā. Pēc viņa aizlidošanas zālājā palicis milzīgs skaits nospiedumu, bedrīšu un nolauztas koku galotnes.

1966.gadā Juramas pilsētiņā vairāku dienu garumā vietējie iedzīvotāji bija liecinieki kā "lieli priekšmeti" un arī mazas - ap 75 cm izmēros, caurspīdīgas bumbas bezvēja laikā nesteidzīgi lidinājās 1 m augstumā virs ceļiem. Tā kā lidojošie priekšmeti bijuši olas formā, tad šo anomālo vietu iesauca par "NLO ligzdošanas vietu."

XX gs. 30.gados pasaulē saķa parādīties Apļi laukos Īrijā, 40.-50.gados – Dienvidāfrikā un Anglijā. Tais laikos pret šo fenomenu izturējās ar izsmieklu. Tomēr pirmie pēc ilgāka pārtraukuma, kas par to ierunājās, bija austrālieši, jo strikti 3 Apļi parādījās pie Tulli upes niedru laukā Kvīnslendas ziemeļos 1966.gada 23.janvārī.

Pēc šiem notikumiem NLO novērojumu skaits stipri pieauga, tomēr 70. un 80.gados interee par NLO mazinājās. Tomēr joprojām šī vieta ir un paliek aktīvākā NLO AZ Austrālijā.

Saites.
Anomālās zonas.
Kvīnslendas pavalsts.