Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Korbezers

Корб-озеро.

Ūdenskrātuve Krievijas ziemeļos apmēram 600 x 160 metru izmēros un 5-7 m dziļumā. Ezers pazīstams ar to, ka tā krastos saglabājušās nezināmu spēku darbības sekas.

Atrašanās vieta. Krievija, Ļeņingradas apgabals, Korbezers.

Tā, piemēram, viena no tādām pēdām ir bedre 24,55 x 18,6 x3,5 m izmēros un lāsmenis, kas, pēc ufologu domām, varēja parādīties 1961.gada 27.-28.aprīļa naktī. Vainojami esot ļoti ātri un izturīgi lidaparāti. Ufologi šai bedrē veica pētīumus, kas parādīja, ka ar zemi sadūries ķermenis no tās izrāvis milzīgu zemes daudzumu, daļa no kā vienkārši pazudusi, bet cita daļa (ap 1000 m3) tikusi iesviesta ezerā.

Pētījumu gaitā arī tika noskaidrots, ka pēc krišanas nezināmais aparāts vēl 20 m līdis pa ezera dibenu, savā priekšā grūžot zemes valni 1,5 m augstumā. Pēc tam aparāts pagaisis, neatstājot ne atlūzu, ne konstrukcijas elementu. Ufologi atzīmē, ka 30 cm biezā ledus gabali bijuši iekrāsoti spilgti smaragda zaļā krāsā. Vienīgās materiālās liecības par šo sadursmi ir trauslas melnas bumbiņas, kas uzietas izrautās zemes vietā.

1961.-1979.gados kritiena vietā strādāja akadēmiķa Semjonova (Семенов) vadīta ekspedīcija, kas noskaidroja ka zemē ietriecies ķermenis nav bijis nekāds sprādzienspējīgais, piemēram, šāviņš, meteorīts vai zibens.

Saites.
NLO avārijas. 
Ļeņingradas apgabals.