Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Kosmopoisk

Объединениe "Космопоиск" - "kosmiskā meklēšana" no krievu val.

Krievu zinātniska un pētnieciska entuziastu apvienība, kas nodarbojas ar dažādu neparastu vietu un parādību izpēti Krievijā, kā arī citur pasaulē.

Organizācija sākusi darbu 1980.gadā kā ekspedīciju organizētāja. 1994.gadā tā oficiāli reģistrējusies Maskavā, bet no 1997.gada strādā kā sabiedriska ekspedīciju apvienība. Organizācijas pastāvēšanas laikā kopumā tikušas organizētas 114 ekspedīcijas uz dažādām PSRS un Krievijas vietām.

Jāatzīmē, ka šī apvienība ietver sevī daudzas atsevišķas pētnieciskās grupas gan no Maskavas, gan arī no citām Krievijas pilsētām un bijšajām PSRS okupētajām teritorijām. Apvienībā var iestāties katrs, kas vēlas.

Cik zināms, no Latvijas sakarus ar šo organizāciju uztur pētnieki no grupas Necton, kas gan pēdējā laikā ir paputējusi. Tomēr tīmekļa resursos saites Latvijā uzdotas kā:
      «Рига‑Космопоиск», (Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., www.necton.lv; vadītājs Vlads Gušča);
      Рига Латвия (Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.; Latvija, Rīga, LV‑1069, a/k 91; vadītāja Tatjana Liepkalne);
      Tāpat tie norādīts, ka Kurzemes, Vidzemes un Latgales nodaļas tiekot veidotas.

Saites.
Vadims Černobrovs (?-2017.).
Ufoloģiskās izpētes organizācijas.