Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Mazā Aleksandrovka

Мaлaя Александровкa, Велика Александрiвка.

Iespējama anomāla zona Kijevas austreņu piepilsētā. 

Atrašanās vieta. Ukraina, Kijevas austreņu piepilsēta - Borispoles rajons. Nokļūt no Kijevas var ar elektrisko vilcienu Kijeva-Borispole līdz pieturai Čubinska ("Чубинская"). Tālāk kājām apmēram 0,5 km uz austreņiem. Otrs ceļš ir no Borispoles lidostas kājām vai ar autobusu 5 km uz ziemeļiem.

Apraksts. Paši neparastākie šejienes notikumi risinājās 2000.gada 7.februārī uzreiz pēc pusnakts. Mazās Aleksandrovkas ciemā daži tās iedzīvotāji sajutās slikti, rēja suņi. Tie, kas atradās uz iels, pamanīja debesīs spīdošu dadža formas objektu.
No rīta iedzīvotāji sniegā uzgāja četras neparastas gredzenveida pēdas, kuras veidoja izbērti melni putekļi. Katram no 4 gredzeniem bija 2-3 m iekšējā diametrā ar striktām robežām un 10-13 m ārējā diametrā ar izplūdušām robežām. Iekšā aplī sniegs bija pilnīgi neskarts.
"Коsmopoisk" apmeklēja Mazo Aleksandrovku un veica iedzīvotāju aptauju 2000.gada februārī un 2001.gada februārī. Pētnieki konstatēja, ka mākslīgi tādus melnu putekļu izbērumus neviens nevarētu viltot, jo visi apļi atradās pret māju stūriem un pakāpties uz kā nebija, arī nekādas tehnikas vai mehānismu pēdas pie gredzeniem netika uzietas - kāds apļus bija radījis karājoties gaisā!
Pēc tam, kad kāds izteica aizdomas, ka putekļi varētu būt radioaktīvi, sniegs ar tiem tika no pagalmiem aizmests pāri sētai - palika tikai pagalmā, kura māja bija neapdzīvota. Drīz arī tas sāka kust, taču paraugus no melnajiem putekļiem izdevās saglābt.

Saites.
NLO nosēšanās vietas.
Anomālās zonas.
Kijeva.