Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Nokas brīnums

Nokas ciems atrodas Maijos grāfistē Īrijā.
1879.gada 21.augustā netālu no Nokas ciema naktī parādījās „mirdzošu” radību grupa, no kurām vienu kristīgā baznīca pasludināja par Jaunavu Mariju.
Par šī notikuma aculieciniekiem kļuva 3 vīrieši, 6 sievietes, divi bērni un 3 pusaudži. „Mirdzošo” ierašanās sākās ar to, ka parādījās „liela bumba, kas zaigoja zeltainā gaismā.” Bumba karājās tieši virs zālāja. Tās iekšienē varēja saskatīt trīs cilvēkveidīgas būtnes – divus vīriešus un sievieti. Arī tie izstaroja žilbinošu gaismu.
Pēc aculiecinieku vārdiem vienam no vīriešiem rokās bija atvērta grāmata - vēlāk baznīca to pasludināja par Sv.Jāni Dievvārdi. Grāmatā skaidri bija varēts saskatīt rindiņas un burtus (šis sižets ir līdzīgs kā šamaņu gariem tā arī cipīšiem). Sievietes figūra bija klasiska „baltā dāma.” Viņu redzējušie ļaudis vēstīja, ka tās drānas bijušas „žilbinoši baltas.” Bez tam tai mugurā bijis „liels balts lietusmētelis ar kapuci.” Brigita Trenča (viena no lieciniecēm) metās pie Dāmas kājām un tūdaļ atskārta, ka ka tā it kā ir veidota no gaisa: „Man zem rokām bija tukšums... tomēr figūras likās tik izteiksmīgas, veidotas no miesas un asinīm, ka es nekādi nevarēju saprast, kas tad īsti notiek un kādēļ manas rokas nesatausta to, ko tik skaidri rāda manas acis.” (Ž.Valle, „Caurlaide uz Magoniju,” 134.lpp.)
Uzreiz pēc tam Noksā sāka notikt izdziedēšanās brīnumi, un tie norit vēl līdz šai pašai dienai. (Ž.Valle, „Caurlaide uz Magoniju,” 134.-135.lpp.) 

Saites:
Dievmātes rādīšanās.