Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

NLO kinētika

NLO lidojumu trajektorijas un manevri, kas ir pretēji visiem mums pierastajiem fizikas likumiem un būtiski atšķiras no zemiešu izgatavotu lidaparātu lidošanas.

Kā raksturīgu min zigzaga un viļņu veidu kustību, "uzkāršanos," svārsta tipa kustību, lēcienus un pat piepešu un acumirklīgu apstāšanos, kustoties ar milzīgu ātrumu. Arī tāds lidojums kā "planējoša putna lidojums," neiekļaujas klasiskajā aerodinamikā. Tāda veida objektu kustības ļauj atšķirt "īstos" NLO no "neīstajiem."

Lidojums ar palēcieniem - gluži kā slīpi mesti akmeņi lēkā pa ūdens virsmu - viens no NLO lidojuma raksturīgiem veidiem. Pirmo reizi tādu lidojuma veidu piefiksēja A.Kenets Kaskāžu kalnos Vašingtonas pavalstī 1947.gadā. Pēcāk līdzīgas NLO lidojumu trajektorijas tika novērotas arī citās valstīs.

NLO, pārvietojoties atmosfērā, nerodas berzes izraisīta sasilšana, lidojuma laikā tas nerada troksni, sasniedzot virsskaņas ātrumu, nerodas raksturīgais blīkšķis. To izskaidro ar to, ka ap lidojošajiem diskiem rodas elektrostatiskais lauks. Kustoties atmosfērā, tas atgrūž gaisu. Parasta lidmašīna ieurbjas gaisā kā nagla bluķī un saskrienas ar gaisa molekulām. Tā rodas varens spiediena vilnis, kas konusveidā aizplūst gar lidaparātu. Tad, kad tas izplešas virs zemes, pēkšņais spiediena kāpums arī rada virsskaņas blīkšķi, no kura reizēm izbirst pat logu rūtis.

Turpretī jonizējošā ietekme no attāluma nav atkarīga no ātruma, kam pakļauts spiediena signāls. Ļoti augsto lauka jaudu dēļ visas gaisa daļiņas ir jonizētas jau ilgi pirms diska malas sasniegšanas un elektrostatiskās atgrūšanas rezultātā novirzītas sāņus. Tāpēc pilnīgas jonizēšanās gadījumā blīkšķis nerodas.

Milzīgie ātrumi. Neskaitāmas reizes novērots, ka NLO pārvietojas ar milzīgiem ātrumiem, kādi mūsdienās nav sasniedzami cilvēku radītiem lidaparātiem. Bieži par tādiem NLO lidojumu ātrumiem ziņo lidmašīnu piloti, īpaši kara. Ufologi uzskata, ka NLO netriecas atmosfērā fiziski, citādi šādi ātrumi bez objektu uzkaršanas un aizdegšanās nebūtu iespējami. NLO spējot radīt ap sevi plazmas apvalku, tādejādi atmosfēras slāņi NLO priekšā "pašķiras,"  neizraisot fizisku sadursmi.

Kustības uzsākšana bez ieskriešanās.

Karāšanās gaisā.

Spēja kustības virziena maiņa.

Iespējams, šādas pašas īpašības ir arī Roberta Sērla konstruētajiem lidojošajiem diskiem.

Saites.
NLO.