Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Nacistu slepenās bāzes

Amerikāņu ufologs Kreigs ir savācis daudz pierādījumus par labu tam, ka Kanādā eksistē nacistu pazemes bāzes. Ir zināms, ka pēc kara beigām sabiedrotajiem nebija nekādu ziņu par 250 tūkstošiem vāciešu. Pilnīgi iespējams, ka vācu zinātnieku un militāristu grupa ir glābusies bēgot, lai izmitinātos pazemes bāzēs, kur, izmantojot modernākās tehnoloģijas, varētu turpināt attīstīt tehniku.

Atsevišķās liecībās ir teikts par to, ka pazemes bāzes atrodas Kanādas tuksnešainajos apgabalos, kas atrodas aiz Polārā loka. Orientējoši tā varētu būt Prinča Patrika sala. Par labu šim pieņēmumam liecina fakts, ka 1944.gada 4.aprīlī angļu zemūdens kuģis pie Kanādas ziemeļu krastiem nogremdēja vācu zemūdeni U–859. Toreiz 47 ekipāžas locekļi gāja bojā, bet 20 izdzīvoja. Pēc 30 gadiem viens no izdzīvojušajiem izstāstīja, ka uz zemūdenes atradās slepena dzīvsudraba krava. Bet dzīvsudrabs tiek izmantots atsevišķu aerokosmiskās degvielas veidu ražošanā.

Ir arī ziņas, ka milzīgas pazemes sistēmas atrodas ne tikai tuksnešainajos ziemeļu apgabalos, bet arī zem pietiekami lielām kanādiešu pilsētām, tādām kā Makmari, Vaithorsa, Dousona un citām.

Lai radītu un iekārtotu pazemes bāzes, savulaik bija vajadzīgi milzīgi līdzekļi, kurus nodrošināja nacistu partija. Vēlāk dažādās valstīs, lielākoties Ziemeļamerikā, tika radītas finanšu un ražošanas organizācijas, kas daļu no ienākumiem nodod pazemes bāzu uzturēšanai. Noteikti, ka pazemes iedzīvotājiem virszemē ir savi emisāri, kuri realizē viņu intereses dzīvē. Pēc Kreiga aprēķiniem, no pasaules ekonomikas balansa ik pārgadu bez vēsts pazūd 2,5 triljoni dolāru.

Saites:
Vācieši.