Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Nacistu okultisms

Nacistu partijas vadītāju vidū esot bijis visai izplatīts okultisms, kas izpaudās kā mistiskos ticējumos un dažu slepenu biedrību organizēšanā. Tomēr, lai gan bija visas iespējas, nacistu bonzas XX gs. 30.gados nekādi nesekmēja kādu atbilstošas noslieces zinātniskos pētījumus, lai gan bija ko (piemēram, Raina pētījumi par ESU). Tāpat viņi neuzticīgi lūkojās uz zinātniskiem pētījumiem, kas neatbilda nacistu ideoloģiskajiem uzstādījumiem.

„Tule.” Thule-Gesellschaft. Teitoņu bruņinieku ordeņa „filiāle.” Hitlers 1919.gada decembrī notika „Tules” biedrības sēde Alpu priekškalnē mežsarga mājā netālu no Berhtesgādenes. Šai sēdē vācieši no citplanētiešiem esot saņēmuši lidaparāta rasējumus.
Izredzēto vidū divi mēdiji. Viens no viņiem slēpjas zem pseidonīma Zigrums, bet otrs ir Marija Orziča no Zagrebas. Orziča stāsta brīnumu lietas – transa stāvoklī no Vērša zvaigznāja tā ieguvusi svarīgu tehnoloģisku informāciju. Runa iet par neparastu lidaparātu, kas ap sevi turklāt spēj izmainīt laika tecējumu.
Nacisti uzskatīja, ka spēj kontaktēties gan ar senatnes cilvēkiem, gan arī ar citplanētiešiem, kā rezultātā āriešu rase apvienotu seno mistisko pieredzi un tehniskos sasniegumus, tā iegūstot nedalītu varu pār pasauli.

Pirī Reisa karte. Tā tika uzieta jau 1929.gadā Stambulā. Pētnieki apgalvo, ka vāciešiem par to jau bijis zināms. Tas vairoja nacistu okultistu cerības tikties ar citplanētu saprātu.

SS un nacistu Grāla meklējumi. Šai organizācijai ir izsekojamas organizatoriskās paralēles ar viduslaiku mūku un bruņinieku ordeņiem. Luī Povels un Žaks Beržē nosauca to par „melnā ordeņa kareivīgajiem mūkiem.”
Pēc SS brigādes komandiera Villiguta ( tas esot nācis no kādas senas karaļu dzimtas un tam esot bijušas kādas paranormālas spējas?! ) padoma Vestfālē tika uzcelta tāda kā Grāla pils analoģija – Vēveles pils. Cietokšņa sienas bija jau uzceltas 12.gs.

Valters Šelenbergs savos memuāros rakstīja, ka pils tika pārvērsta par lielāko SS klosteri. Tajā katru gadu uz slepenām sanāksmēm savācās ordeņa vadītāji. Visi SS elitei piederīgie te nodarbojās ar meditāciju un vingrinājumiem gara stiprināšanai. Lielajā sanāksmju zālē katram SS bonzam bija savs krēsls, tajā sudraba plāksnīte ar saimnieka vārdu. Nav zināms, ko Šelenbergs domājis ar šiem vingrinājumiem un kas notika "izredzēto" SS locekļu vidū.
Zem Vēveles pils ziemeļu torņa bija milzīgs pagrabs, kura centrā bija izveidots padziļinājums akas veidā. Himlers to bija ierīkojis kā "Zemes nabu": akmens kauss veidoja centru, ap to sienās atradās 12 akmens cokoli. Uzskata, ka tieši šai kausā tikuši sadedzināti mirušo SS vadoņu ģērboņi, bet akmens cokolos uzstādītas urnas ar to pelniem. Šeit Himlers sasaucis savu paša "Apaļo galdu" un pārdzīvojis savu Grāla mistēriju. 12 SS "bruņinieku" tika Himlera sasaukti konklāvam ( slēgtai apspriedei ). To virspriesteris bija pats Hitlers, kas 1936.gada gleznā pat attēlots kā Grāla bruņinieks.
Nacisti patiesi veikuši arī Sv.Grāla meklējumus. Tāpēc veikuši izrakumus Žizoras cietoksnī ( templiešu valdījumā no 1158.- 1161.g. ).
Otrā pasaules kara pēdējās dienās Himlers nosūtīja Sv.Grāla meklēšanai ekspedīciju. Tās vadītājs bija Otto Skorcēni ( Musolīni atbrīvotājs no itāļu partizāņiem ). Meklējumu vieta bijusi kaut kur Pirenejos - varbūt Renlešato vai Monsegīra? Tā kā nav saglabājušās nekādas dokumenālas ziņas par šo ekspedīciju, tad var izteikt tikai minējumus.
„Senču mantojums.” Ahnenerbe. Organizācija dibināta 1933.gadā ( oficiāli gan esot 1935.gadā ) ar nacistu elites atbalstu vācu/āriešu vēsturiskā mantojuma pētīšanai. Kā viens no tās dibinātājiem tiek uzskatīts Heinrihs Himlers. Tā bija slepena organizācija, kas nodarbojās ar misticismu un okultismu nacistiskās Vācijas varas atbalstīta.
Nacistu elites vidū bija izplatījusies teorija, ka kādreiz pasaulē ir pastāvējusi sena un ļoti varena civilizācija, kuras spēkos bija paveikt neiedomājamas lietas. Šīs civilizācijas senās un varenās zināšanas vēl joprojām tiek glabātas dažādās Zemes vietās, un to iegūšana varētu palīdzēt nacistiem iegūt varu pār pasauli un pakļaut to. Nacistu mistiķus īpaši interesēja Atlantīda, ko uzskatīja par seno āriešu pirmdzimteni.
Tai bija 50 institūti, kuros strādāja pasaules slaveni zinātnieki. Tie nodarbojās ar matemātiku, astronomiju, ģenētiku un medicīnu. Izstrādāja netradicionālus ieročus, psiholoģiskās un psihotropās iedarbības metodes uz cilvēkiem un ļaužu masām. Organizācijas darbinieki pētīja okultās zinātnes, reliģiski mistiskās prakses, cilvēku paranormālās spējas, rīkstniecību. Vēsturnieks Konstantīns Zaļeskis uzskata, ka dažādu valstu specdienesti vēl šodien cīnās par šo nacistu mantojumu.
Pašus organizācijas darbiniekus vēl pirms kara testēja uz paranormālām spējām. Tie, kam tādas konstatēja, tika apvienoti atsevišķā nodaļā. Diemžēl nav nekādu ziņu par šīs nodaļas darbību.
„Senču mantojuma” slepenās ekspedīcijas drasēja pa visu pasauli: īpaši nacistiem interesēja Tibeta un Dienvidamerika. Tās meklēja senus manuskriptus, uz Vāciju veda simtiem senu pergamenta ruļļu sanskritā un dažādās citās Austrumu valodās. Tie tika ārkārtīgi rūpīgi pētīti. Stipri piestrādāja arī pie Tempļa bruņinieku rakstu meklēšanas, kas, visai iespējams, pabija Amerikā 300 gadu pirms Kolumba.
Okupētajās teritorijās speciālas Ahnenerbe komandas savāca senos rakstus un vēsturiskus priekšmetus. Konfiscēja teoloģiskās bibliotēkas un visu slepeno biedrību bibliotēkas, ja tādas izdevās uziet.
Kāds Poznaņas bibliotekārs ir liecinājis, ka redzējis kā 1945.gadā tikusi iepakota Ahnenerbe bibliotēka – 140 000 sējumu.
Tāpat viens no organizācijas mērķiem bija stāties sakaros ar kādiem Augstākiem spēkiem, ar kuru palīdzību iegūt kādas pārcilvēciskas zināšanas un tehnoloģijas.
Organizācijas rindās strādāja arī vēlākais Fau raķešu radītājs Verners fon Brauns: „Mēs daudz ieguvām no šiem papīriem!”
Par ekspedīciju rezultātiem ziņoja personīgi Hitleram. Dažas ziņas tik ļoti iedvesmojušas Hitleru, ka viņu līdz pat kara beigām nepamet vīzijas par starpzvaigžņu ceļojumiem.

Ceļš uz varu. Kļūstot par savu nedaudzo, bet visai skaļo nacistu līderi, Hitlers par savu simbolu izvēlējās seno indoāriešu zīmi – svastiku jeb ugunskrustu. Pirms tam Vācijā šā simbola popularizētājs bija reliģiozais līderis Gvido fon Lists, kura sekotāji pielūdza nordiskos dievus un aizrāvās ar senajiem pagānu rituāliem.

Karš. Iespējams, ka Svētā Šķēpa iegūšana no Habsburgu muzeja, pievienojot Trešajam Reiham Austriju 1938.gada 14.martā, iedvesmoja Hitleru uz karu. Tas sākās jau 1939.gadā un ierāva sevī vai visu Eiropu. Vienu no pirmajiem triecieniem, līdzīgi sakšu ķēniņam Henriham I Putnuķērājam, viņš vērsa pret poļiem. Uzbrukšanas plānu Krievijai nosauca Fridriha Barbadosas vārdā.
Pat pieredzējušie Vērmahta ģenerāļi sāka ticēt, ka Hitleram piemīt kādas pārdabiskas spējas. Viņš īstenoja vienu veiksmīgu kampaņu pēc otras, paļaujoties tikai uz intuīciju. Tika izveidota speciāla okulta nodaļa, kuras darbinieki bija astrologi un pareģi. Ģenerāļi stundām ilgi priekštelpā gaidīja kara padomju sēžu sākumu, kamēr fīrers konsultējās ar astrologiem un pareģiem.
Piemēram, JKS komandieru darbības pastāvīgi koriģēja kāds Ludvigs Štraniaks – pēc izglītības arhitekts, pēc aicinājuma – astrologs. Faktiski viņš vadīja visu vācu kuģu un zemūdeņu pārvietošanos Atlantijas okeānā. Viņš paziņoja, ka ar psihisko vibrāciju palīdzību var norādīt precīzu ienaidnieka kuģu atrašanās vietu. Šim nolūkam viņš tikai turēja roku virs kartes. Reiz viņš pagalam pārsteidza Hitleru, norādot līnijkuģa Prinz Eugen , kas devās ceļā ar slepenu uzdevumu, koordinātes. Pēc tam vācu ģenerāļi vairs nevarēja strīdēties ar astrologu un reizēm bija spiesti sūtīt kuģus un zemūdenes uz turieni, kur ienaidnieka nemaz nebija.
Londonā Vinstons Čērčils un viņa ministri lieliski zināja par Hitlera okultajām interesēm. Briti pat izveidoja speciālu okulto nodaļu, kas centās [paredzēt, tieši Kādus padomus no okultistiem saņem Hitlers. Viens no vadošajiem šīs nodaļas speciālistiem bija neviens cits kā senais Hitlera paziņa Valters Šteins – okultisma un viduslaiku mākslas pazinējs no Vīnes. Reizēm viņam patiesi esot izdevies ko paredzēt.
Bija nodibināta „SS senču mantojuma pētniecības pārvalde” ( Forschungsamt Ahnenerbe SS ). Tā rīkoja ekspedīcijas uz Himalajiem un Dienvidameriku, lai pētītu senos noslēpumus. Citi grupējumi nodarbojās ar maģiju un gribēja pat izveidot jaunu reliģiju. Visā SS darbības vēsturē skaidri saskatāmas paralēles ar mūku un bruņinieku ordeņiem. Pētnieki SS vienības „Miroņgalva” pamatoti sauc par „melna ordeņa karojošiem mūkiem.” Okultiem nolūkiem Himlers iekārtoja Vēveles pili Vestfālē.

Reiha gals. Pat tad, kad kļuva skaidrs – nekāds brīnums reihu vairs neglābs, fīrers joprojām ticēja kādam pārdabiskam spēkam.  

Avoti.
Baker, Alan. "Invisible Eagle: The History of Nazi Occultism." London: Virgin, 2000.g.

Saites.
Nezināmais Hitlers.
Vācieši.