Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Nordiskie Atnācēji

Atnācēju tips, kas pēc attiecīgām kontaktantu liecībām ārēji līdzinās eiropeīda tipa cilvēkiem no Eiropas ziemeļiem - gara auguma, zilām acīm un gaišiem matiem. Kā tādi tie iekļauti Atnācēju klasifikācijā kā Nordiskie.

Nosaukums. Nordiskie citplanētieši savu nosaukumu ieguvuši tāpēc, ka saskaņā ar kontaktieru liecībām, viņi atgādina ziemeļeiropiešus/skandināvus. Vēl viņi tiek saukti par Āriešu citplanētiešiem (Aryan aliens).
Nordiskie citplanētieši figurē ievērojamā daļā NLO Nolaupīšanu liecībās. Viņi parādās Eiropas un Latīņamerikas valstīs, bet viņi parasti nav minēti ASV kontaktieru ziņojumos (tam varētu būt zināms iemesls, tomēr minēti Sjerranevadas kalnu AZ). Viņi tiek dēvēti arī par plejādiešiem (Pleiadeans) vai erāņiem (Errans), jo nākot no Plejādes zvaigžņu sakopojuma Vērša zvaigznājā. Taču sākumā tika apgalvots, ka Nordiskie citplanētieši ierodas no Venēras vai citas Saules sistēmas planētas. Tā apgalvojis kontaktieris Džordžs Adamskis.
Viņi visi demonstrē ekstraordināras telepātiskas spējas - tipisku telepātiska kontakta piemēru mums sniedz kontaktieris Billijs Meiers.

Izskats. Nordiskie citplanētieši ir ļoti līdzīgi cilvēkiem. Viņiem ir gaiši balta āda, kolorītas lūpas, gaiši blondi vai balti mati. Dažos ziņojumos minēts, ka viņiem ir ievērojami (dažreiz gaiši) zilas acis, citos ziņojumos - viņiem var būt arī sārtas/rožainas, sarkanas, dzeltenas, zaļas vai violētas acis. Dažos gadījumos viņu acis nedaudz atgādina pelēču acis: lielas un slīpas, vai pavisam tumšas, nav varavīksnenes un dzīslenes. Ziņojumos minēts, ka viņi ir liela auguma: 6-8 pēdas gari, citos - 18-24 pēdas gari. Nordiskie citplanētieši ir stalti un pievilcīgi. Kontaktieri ziņo, ka pārsvarā viņi kontaktējušies ar vīriešu dzimuma Nordiskajiem citplanētiešiem.
Pirmo kontaktieru aprakstos Nordisko citplanētiešu valkātās uniformas ir līdzīgas tām, ko apraksta nesenās ēras nolaupītie. Daži no šiem kosmiskajiem viesiem saplūst ar mums, un nav iespējams bez piepūles identificēt, ja viņi valkā mūsu drēbes un lieto mūsu kosmētiku. Tas netieši norāda, ka viņiem ir ģenētiska līdzība ar uz Zemes dzīvojošo cilvēci, un, ka viņu evolūcija notikusi saskaņā ar vienādiem bioķīmiskiem un biofizikāliem nosacījumiem, kas raksturīgi Zemei.
Liecināts arī, ka Nordiski Atnācēji kustas ātri un graciozi kā kaķi. Bieži viņi izvaro Nolaupītos.

Nordisko citplanētiešu kosmosa kuģi. Liecībās kontaktieri apgalvo, ka Nordiskie citplanētieši nolaižas zeltainas vai sudrabainas krāsas puslokveida kosmosa kuģos vai arī gigantiskos spīdīgos cigāra formas kosmosa kuģos.
Daudzi cilvēki ir pārliecināti, ka cigāra formas kosmosa kuģi ir „mātes kosmosa kuģi,” jo tiek ziņots, ka ap tiem lido mazāki kosmosa kuģi. Nordisko citplanētiešu kuģi esot ļoti ātri un var ierasties lielā skaitā. Vairākos ziņojumos teikts, ka Nordisko citplanētiešu kuģi novēroti netālu no kalniem vai mežos, bet samērā reti manīti virs pilsētām.

No kurienes ierodas nordiskie citplanētieši? Agrīnākajos kontaktieru ziņojumos teikts, ka Nordiskie citplanētieši nāk no Venēras. Billiijs Meiers sāka, ka Nordisko citplanētiešu mājvieta ir Plejādes. Kontaktieri saka, ka Nordiskie citplanētieši dzīvo uz planētas Telosijas (Telosia). Par citu Nordisko citplanētiešu grupu teikts, ka viņi dzīvo citā zvaigžņu sistēmā sauktā par Hyades. Īstas skaidrības par Nordisko citplanētiešu izcelsmes vietu nav. Var jau būt, ka eksistē vairākas Nordisko citplanētiešu civilizācijas.

Nordisko citplanētiešu attiecības ar mūsu civilizāciju. Vēl viens interesants moments kontaktieru liecībās ir tāds, ka paši Nordiskie citplanētieši teikuši - viņiem nav ļauts kaut kādā veidā ietekmēt Zemes kultūru. Nordiskajiem citplanētiešiem ir naidīgas attiecības ar pelēčiem, kuri pēdējā laikā iejaucās cilvēces evolūcijā. Reti nordiskie citplanētieši minēti Nolaupīšanu liecībās - tomēr tāda liecība bija Bārnija un Betijas Hillu Nolaupīšanas gadījumā. Hipnozes seansa laikā Hils atcerējās, ka redzējis cilvēkus Otrā pasaules kara laika vācu formās. "Cilvēkam bija ļauna seja. Viņš izskatījās kā nacists. Viņa acis! Milzīgas cietsirdīgas acis!" — tā Nolaupītais stāstīja par personu, kura atradās vienā kompānijā ar pelēkajiem radījumiem. Nav īsi gan saprotams, vai šai gadījumā runa iet par Nordiska tipa humanoīdu, jebšu par cilvēku vispār.
Tikpat reti ir ziņojumi, kuros viņi eksperimentē ar cilvēkiem. Daudzi cilvēki prāto, ka nordiskie citplanētieši ir attāli cilvēces radinieki, kas pārvietojušies uz citām planētām.
Arī ar cilvēkiem viņi lielākoties komunicē telepātiski, reizēm viņi redzēti runājam savā valodā.
Dažos ziņojumos minēts, ka nordiskie citplanētieši 1953.gadā nolaidušies kādā gaisa spēku bāzē, lai brīdinātu cilvēkus uzmanīties no Pelēčiem un reptiļu citplanētiešiem.

Vēstures liecības par baltajiem dieviem-skolotājiem no debesīm. Daudzas senajās kultūrās aprakstīti kontakti ar baltajiem dieviem-skolotājiem no debesīm. Viņu apmeklējumi saistās ar pēkšņu lēcienu seno kultūru attīstībā.
Senās Šumeras anunaki (nozīmē „tie, kuri uz Zemes ieradās no debesīm") - aprakstīti kā baltie dievi no debesīm. Viņi bija šumeru civilizācijas radītāji. Anunaki cilvēkiem deva rakstu valodu, zinātnes un celtniecības tehnoloģijas.
Senās Indijas asūras.
Dienvidamerika. Laikam jau tā nav nejaušība, ka nordiskie citplanētieši tik bieži paradās mūsdienu Latīņamerikas valstīs, jo viņi šo pasaules daļu apmeklējuši jau pirms tūkstošiem gadu. Atnācēji no Visuma deva senās Dienvidamerikas tautām astronomiju, celtniecības prasmi.
Dienvidamerikas indiāņi Nordiskos citplanētiešus sauca par „virakočām.” Spāņi, kas Fransisko Pizaro vadībā 1532.gadā ieradās Inku impērijā, šis leģendas labprāt pierakstīja un zināmā mēra izmantoja savā labā. Pēc leģendām viņi bija skolotāju, baltādainu, liela auguma cilvēku rase, kas pirms gadsimtiem bija nolaidusies „lidojošos diskos” no debesīm. Viņi bija pirms ilgāka laika valdījuši dažās pilsētās, un, kad viņi devās prom, izteica solījumu atgriezties. Kad gaišādainie spāņi ieradās, vietējie iedzīvotāji domāja, ka virakočas ir atgriezušies, tāpēc sākumā ar prieku deva viņiem zeltu.”
Jāpiezīmē, ka saskaņā leģendām šie atnācēji uzcēluši arī Tiavanaku/Puma Punku. Un to viņi paveikuši vienā naktī. Šīm leģendām pievērsa uzmanību arī norvēģu zinātnieks Tūrs Heijerdāls (1914.-2002.g.), kurš Tiavanaku uzskatīja par Saules dēlu mantojumu.
Tūrs Heijerdāls grāmatā "Aku-Aku" (izd. 1959.gadā) par Tiavanakas celtniekiem raksta, lūk, ko: "Kad spāņi nokļuva pie Tititakas kalnu ezera, viņi ieraudzīja Dienvidamerikas grandiozākās drupas Tiavanaku: lielisku ar pakāpieniem veidotu klinti, no klasiski veidotiem milzu bluķiem celtu mūri un daudz cilvēkiem līdzīgu lielu statuju. Viņi vaicāja indiāņiem, kas šīs gigantiskās celtnes veidojuši. Pazīstamais hronsts Ciesa de Leons dabūja atbildi, ka tās bijušas jau sen, iekams inki ieguvuši varu. Tās cēluši spāņiem līdzīgi vīri ar baltu ādu un apauguši ar bārdu. Bet tad pametuši statujas un celtnes, un kopā ar savu vadoni devusies uz Kusko, pēc tam uz Kluso okeānu." Mēs, protams, simtprocentīgi nevaram apgalvot, ka dievi ar gaiši baltu ādu un bārdu bija Nordiskie citplanētieši, kas pirms tūkstošiem gadu ieradās Dienvidamerikā no Visuma un Altiplano plakankalnē uzcēluši Tiavanaku. Tikpat labi šie dievi varēja būt cilvēki no Vecās pasaules vai lemūrieši. Taču hipotēze, ka baltie dievi varēja būt Nordiskie citplanētieši, ir alternatīva līdzšinējai šo leģendu, ko XVI gs. piefiksēja spāņu hronisti, interpretācijai.
Kajapu indiāņu mitoloģija. Kajapu cilts leģenda vēsta par Bepu Kororoti, kurš pirms gadu tūkstošiem ieradās no Visuma un iemācīja kajapu senčiem daudzas noderīgas.
Meksika. Ketcalkoatls - zaļspalvotā čūska-dievs, kurš ieradies no debesīm. Viņš nākot no septiņu zvaigžņu sistēmas. Šajā sakarā atzīmējams fakts, ka Plejādes ir septiņu zvaigžņu sistēma. Viņš deva senās Meksikas iedzimtajiem kalendāru, precīzu kā mūsu atomu pulkstenis, debesu mehānikas zināšanas un astronomiju. Kecalkoatls pēc kāda laika atstāja Tuli. Par Ketcalkoatla aiziešanu vēsta trīs versijas:
· Ketcalkoatls „ceļojis līdz debesu ūdeņu krastam” un pats sadedzinājies. Karls Kolenbergs šajā nostāstā saskata deformētas atmiņas par kosmosa kuģa startu. Zvaigžņu kuģa startu acteki, tolteki un maiji šinī gadījumā attēlojuši, kā dieva pašsadedzināšanos.
· Ketcalkoatls (Kukulkans) atgriezies „dzimtenē ar majestātisku plostu.”
· Ketcalkoatls uzbrauca debesīs. Kā „debesu un zvaigžņu pavēlnieks viņš no tā brīža dzīvoja Piena ceļā, kas ir ceļš starp debesu ārēm. No tā brīža viņš mājoja tais sfērās.”
Pirms došanās prom Ketcalkoatls solījies kādreiz atgriezties. Šo solījumu Meksikā dzīvojošas tautas uztvēra ar dalītām jūtām. Acteki Kortesu noturēja par Ketcalkoatlu, kurš saskaņā ar reiz doto solījumu atgriezies Meksikā. Kortess ar 400 spāņu vīru lielo pulciņu atnesa bojāeju varenajai acteku impērijai. Viens no acteku impērijas bojāejas cēloņiem bija acteku ticība, ka Ketcalkoatls atgriezīsies.
Šeit gan jāpiezīmē, ka Ketcalkoatla piederība Nordiskajiem citplanētiešiem, pat ja viņš tiešam bija citplanētietis, ir visai strīdīga. Fakts, ka Ketcalkoatla vārds nozīmē „Zaļspalvota čūska,” tikpat labi varētu norādīt uz šā dieva piederību citai citplanētiešu rasei - reptiļu/reptotoīdo citplanētiešu rasei. Tas, protams, ir tikai spekulācijas.

Amerika. Hopi indiāņi stāsta par kontaktiem ar Bahana (Kačinas?). Bahana nozīmē „baltie brāļi” no debesīm.

Ģeogrāfiskā kontaktu izplatība. Kamēr pelēči sastāda 75% visu liecību par kontaktēšanās gadījumiem ASV, nordiskie citplanētieši minēti par 20% mazāk nekā eiropiešu liecībās. Kaut kas līdzīgs eiropiešu ziņojumiem, sastopams aplūkojot Nolaupīšanu gadījumus Latīņamerikā. Eiropiešu un latīņamerikāņu dažādu laiku liecībās biežāk iespējams sastapt nordiskos citplanētiešus, nekā pelēčus. Vissaugstākais kontaktu procents ar nordiskajiem citplanētiešiem Eiropā ir Lielbritānijā.
Savas runas laikā 1994.gada sanāksmē Vašingtonā, Committee for Skeptical Inquiry pārstāvis atzīmēja, ka britu kontaktu ziņojumos tipiski runāts par nordiskajiem citplanētiešiem, bet pelēči tikpat kā netiek minēti līdz 1987.gadam, kad Vitlera Štrībera (Whitley Strieber) romāns Communion Lielbritānijā kļuva par dižpārdokli.

Kontaktieri.
Jezuītu mūka Albēra d`Orvila liecība. Viņš gan nekontaktējās ar Nordiskajiem citplanētiešiem. Taču viņš, iespējams, XVII gs. virs Tibetas galvaspilsētas Lasas novērojis nordisko citplanētiešu kuģi.
1661.gadā beļģu jezuītu mūka Albēra d`Orvila atpakaļceļš no Pekinas uz Romu veda caur Tibetu. 1661.gada novembrī A.d`Orvils Lhasas apkārtnē debesīs redzēja NLO. Par to viņš stāsta savā dienasgrāmatā: "...līdz priekšmets tuvojās un ieguva dubulti saliktas ķīniešu cepures formu, kamēr tas, lēni griezdamies lidoja, it kā to nestu neredzami vēja spārni. Tas noteikti bija brīnums, burvestība. Priekšmets lidoja pār pilsētu un it kā vēlētos, lai to apbrīnotu, apmeta divus lokus, tad to apņēma migla un tas pazuda..., to vairs nevarēja saskatīt."
Albēru d`Orvilu pārņēma apjukums. Vinam pat radās bažas par savu saprātu - vai viņam visi mājās?! Orvils netika gudrs, kas bija tas, ko viņš redzēja. Taču Orvila kungs nebija vienīgais, kas virs Lhasas debesīs novēroja NLO. Turpat netālu no Orvila uzturējās tibetiešu lama. Viņš arī bija redzējis NLO dubulti saliktas ķīniešu cepures formā. Tibetiešu lama Orvila kungam izskaidroja to, kas bija redzētā debesu parādība.
Tibetiešu lamas izskaidrojums labi sasaucas ar Paleo SETI tēzi: "Mans dēls, tas, ko tu redzēji, nebija burvestība. Kopš gadu simtiem būtnes no citām pasaulēm ceļo pa gaisa jūrām. Pirmajiem cilvēkiem, kuri apdzīvoja Zemi, tās atnesa apgaismību, nosodīja jebkuru varmācību un mācīja cilvēkiem mīlēt citam citu, lai gan šīs mācības bija kā graudi, kas izsēti uz akmeņiem un nevar uzdīgt. Mēs šīs būtnes, kurām ir gaiša āda [nordiskie citplanētieši?], vienmēr uzņemam draudzīgi, un tās bieži nolaižas mūsu klosteru tuvumā, kad tās mūs māca un mums atklāj lietas, kas gājušas zudumā gadsimtu kataklizmās, kuras mainījušas Zemes veidolu."
Tas, ko Orvilam atklāj tibetiešu lama, skan neticami. Būtnes no citām pasaulēm mācīja pirmos cilvēkus. Šo tēzi vairākus desmitus gadu cenšas pamatot un pierādīt Senatnes Astronautikas biedrība.
Vācu kontaktieri. Ir pārsteidzoša informācija, ka vācieši jau 1919.gadā esot kontaktējušies ar nordiskajiem citplanētiešiem. Šī gada decembrī mežsarga māja Alpu priekškalnē sapulcējās slepenās biedrības „Tule“ - Teitoņu bruņinieku ordeņa „filiāles“ - biedri. Viņu vidū bija divi pieredzējuši mediji, kuri sanākušajiem pastāstīja, ka transa stāvoklī viņi ir sazinājušies ar Vērša zvaigznāja civilizāciju. Šī civilizācija kontaktieriem nodva informāciju kā uzbūvēt lidojošu aparātu, kas spēj mainīt laiku sev apkārt. Tehniskos parametrus un rasējumus, kurus mediji bija uzzīmējuši pēc kontakta, bruņinieki nodeva labākajiem vācu zinātniekiem. 1922.gadā vācu zinātniekiem tiešām izdevās uzbūvēt kuģi. Lidaparāts sastāvēja no trīs paralēli novietotiem diskiem, kas darbības laikā radīja spēcīgu antigravitācijas lauku un efektu. Šī neparastā lidaparāta tālākais liktenis nav zināms. Kas ar viņu notika? Tehnisko zinātņu doktors, kosmiskās tehnikas izstrādātājs Valērijs Burdakovs ir pārliecināts, ka pazudušais kuģis arī ir bijis „lidojošo šķīvīšu“ „ciltstēvs.“
Nacistu sadarbība ar nordiskajiem citplanētiešiem? Agartha komentējot eseju „Sazverestība - vienošanās ar citplanētiešiem?,“ rakstīja, ka nordiskie citplanētieši jau 70 gadus sadarbojoties ar nacistiskās Vācijas migrantiem. Tas ir visai strīdīgs apgalvojums, kuru iespēju robežās mēģināsim pārbaudīt (iespējams, ka tuvāko mēnešu laikā taps eseja par šo jautājumu - visam savs laiks).
Džeks Parsons (Jack Parsons). Džeks Parsons jau 1946.gadā tuksnesī sastapa tā saukto „Venēras šķīvi.”
Daniels Frijs (Daniel Fry). Cits kontaktieris Daniels Frijs (Fry) pirmo kontaktu ar nordiskajiem citplanētiešiem piedzīvoja 1950. gadā.
Džordžs Adamskis (1891.-1965.g.). Džordžs Adamskis bija viens no pirmajiem kontaktieriem, kurš savos ziņojumos aprakstījis sastapšanos ar nordiskajiem citplanētiešiem. 1952.gada 20.novembrī viņš sastapās un sarunājās ar būtni vārdā Ortons (Orthon). Tikšanās notikusi Kalifornijas tuksnesī, kur nolaidies cigāra formas NLO. Pēc Adamska apraksta viņš izskatījas kā cilvēks, ar gariem, viļņainiem, blondiem matiem, “viņa auguma skaistums pārspēja visu, ko es biju jebkad redzējis.” Tomēr, Ortonam izskatā bija arī atškirīgas iezīmes, viņa acis bija nedaudz slīpas. Ortons apgalvoja, ka viņš ieradies no Venēras.
Šo tikšanos ar Ortonu Adamskis aprakstīja sava drauga, angļa Desmonda Leslija grāmatas “Lidojošie šķīvīši nosēžas” (Flying Saucers Have Landed) pēdējā nodaļā. Grāmtā bija vēsturisks apcerējums par lidojošajiem šķīvišiem. Autors bija pētījis šī fenomena gadu tūkštošiem ilgo vēsturi un grāmatu noslēdzis ar Adamska piedzīvoto kontaktu.
Džordzs Adamskis grāmatā “Kosmosa kuģa iekšienē” (Inside The Space Ships) stāsta, kā kādā kosmosa kuģī (NLO), tika paņemts līdzi uz mātes kuģi. Kuģis bija atlidojis no Veneras. Adamskim bija saruna ar kuģa kapteini.
Savās grāmatās Adamskis raksta, ka Mēness otrajā pusē esot pilsētas, ezeri, skraidot dzīvnieki. Arī uz Venēras esot pilsētas. Viņš nomira 1965.gadā, 4 gadus pirms tam, kad cilvēks uzkāpa uz Mēness. Mēs zinām, ka uz citām Saules sistēmas planētām dzīvība nepastāv. Tāpēc uzskatām, ka Adamskis to visu ir izfantazējis vai arī viņš bijis psihiski slims cilvēks.
Tomēr, ir viens apstāklis, kas mums lika aizdomāties. Savu pirmo kosmisko lidojumu, kas noritēja 1955.gadā Adamskis apraksta tā: “Mani piesauca pie iluminatora, lai es paskatītos, kāds patiesībā izskatās kosmoss.
Es biju pārsteigts, jo kosmiskais fons bija pilnīgi melns, bet mums apkārt lidoja jāņtārpiņu miriādes. Tie, daudzkrāsaini kā milzīga debesu iluminācija, virpuļoja visos virzienos. Tas bija neparasti skaisti.”
Kaut ko līdzīgu pieminēja ASV astronauts Džons Glens stāstot par savu pirmo lidojumu kosmosā 1962.gadā: “Vislielākais pārsteigums notika rītausmā. Pa iluminatoru redzēju, ka kuģi apņēmušas daudzas mirdzošas daļiņas spilgtā dzeltenzaļā krāsā. Likās, ka lidojam cauri jāņtārpiņu baram…” Šī detaļa ir tik pārsteidzoša, ka liek domāt, ka Adamska kosmiskie lidojumi nordisko citplanētiešu cigārveida kosmosa kuģos notikuši realitātē, nevis Adamska fantāzijā. To nav iespējams izfantazēt. Jautājums tikai - kāpēc nordiskie citplanētieši Adamskim teikuši, ka viņi nākot no Venēras, nevis no citas zvaigžņu sistēmas?
Bilijs Meijers (Billy Meier). 1975.gada sākumā, Bilijs Meijers sāka (oficiāli viņa pirmie kontakti datējami ar šo laiku, bet iespējams viņam bijuši agrāki kontakti) kontaktēties, sazinoties gan tieši, gan telepātiski ar nordisko citplanētiešu grupu, sauktus par plejādiešiem vai eriešiem (Pleiadeans/Plejaren, vai Errans - Erra esot viņu dzimtā planēta). Bilijs nosauc nordisko citplanētiešu vārdus, ar kuriem viņš kontaktējies - Ptahs (Ptaah), Semjase (interesanti, ka Semjase minēts Ēnoha grāmatā! Vai Ēnoham bijusi darīšana ar nordiķiem?), Kecalkoatls (Quetzal), Pleija u.c. Dokumentālajā video “Kontakts” Bilijs apgalvo, ka viņa pirmais kontakts ar nordiskajiem citplanētiešiem noticis 1975.gada 28.janvārī.
Treviss Voltons (Travis Walton). Travis Voltons 1975. gadā piedzīvoja Nolaupīšanu. Viņš redzēja cilvēcisku būtni, vīrieti, kas bija sešas pēdas, divas collas garš. Viņš bija muskuļains un proporcionāls. Viņš valkāja pieguļošu spilgti zila materiāla uzvalku, kas izskatījās līdzīgs mīkstam velūram.
Orfejs Andželuci (Orfeo Angelluci). Orfejs satika skaistu vīrieti ar ārkārtīgi lielām, tumšām un izteiksmīgām acīm un cildeniem sejas vaibstiem. Viņš valkāja mazliet zilganas krāsas formas tērpu, pilnīgi pielāgotu un kompaktu, labi pieguļošu viņa ķermeņa kontūrām. Tērps bija bez šuvēm, pogām, kabatām, rotājumiem.
Hovards Mendžers (Howard Menger). Hovarda liecība par sastapšanos ar nordiskajiem citplanētiešiem ir strīdīga, Viņš pat esot atsaucis savu stāstu, bet pēc tam viņš atgriezies pie tā. Orfejs Andželuci un Elizabete Klarēra savās kontaktu liecībās arī apraksta līdzīgas būtnes.
Hovards Mendžers aprakstīja skaistu sievieti, kuru viņš satika sēžam uz akmens. Viņa bija uniformā, kurai bija mirgojoši spoža faktūra… apģēbam nebija nevienas pogas, saspraudes.
Maikls Sala (Michael E.Salla). Intervijā The Washington Post, Maikls Salla apgalvoja, ka iespējams 1954.gada februāri Edwards gaisa spēku bāzē ASV prezidents Dvaits Eizenhauers ticies ar nordiskajiem citplanētiešiem. Sarunu mērķis bija noslēgt līgumu par tehnoloģiju apmaiņu. Nordiskie citplanētieši no savas puses izvirzīja prasību ASV atteikties no sava kodolieroču arsenāla. Saprotams, ka ASV prezidentam Dvaitam Eizenhaueram ši prasība bija nepieņēmama.
Čārlzs Sagss. Arī bijušais ASV flotes virspavēlnieks Čarlzs Sagss bija viens no tiem, kurš prezidenta grupas sastāvā ieradās gaisa karaspēka bāze Edwards. 1991.gadā notikušajā sanāksmē par NLO problēmām viņš darīja zināmus savus iespaidus par pirmo kontaktu ar Atnācējiem: „Man un dažiem bāzes virsniekiem bija jāsatiek citplanētiešu viesi tieši viņu piezemēšanās vietā līdzās administratīvajam korpusam.
Viens no virsniekiem pievērsa uzmanību dīvainam ieapaļam mākonim, kas tuvojās zemei gandrīz vertikāli, šūpojoties kā svārsts. Burtiski pēc minūtes mēs ieraudzījām abpusēji izliektu objektu, kura diametrs bija aptuveni 35 pēdas. Uz tā matētās metāliskās virsmas bez krasām pārejām un konstruktīviem izciļņiem rotaļājās gaismas atspulgi. Objekts pamira 10 pēdu augstumā, un no tā izbīdījās trīs teleskopiski balsti. Ar vieglu šņākoņu tas pieskārās zemei. Mēs sajutām, ka gaiss ir piesātināts ar ozonu. Iestājās satraucošs klusums. Pēkšņi, kaut kas noklikšķēja, korpusā parādījās ovāla atvere, caur kuru burtiski „izpeldēja” divas būtnes. Pirmajā acu uzmetienā tās maz atšķīrās no cilvēkiem. Viena no viņiem nokāpa uz zemes 20 pēdu attālumā no objekta, bet otra palika stāvam uz „šķīvīša” malas. Šīs būtnes bija salīdzinoši gara auguma, apmēram astoņas pēdas, slaidas un apbrīnojami līdzīgas viena otrai. Viņu gaišie, gandrīz baltie mati sniedzās apmēram līdz pleciem. Viņiem bija gaiši zilas acis un absolūti bezkrāsaini zobi. Tā būtne, kura stāvēja uz zemes, ar žestu parādīja, ka nevar mums pietuvoties un ka ir nepieciešams ievērot distanci. Izpildot šo noteikumu, mēs devāmies uz ēkas pusi. Interesanti, ka tad, kad atnācēji katrā solī lika kāju pie zemes, tā it kā uz gaisa spilvena palēca uz priekšu.
Nebija saprotams, vai viņu apavu biezās zoles pieskārās zemei vai nē.” (no esejas „Sazvērestība - slepena vienošanās ar citplanētiešiem")
Džonatans Maners (Jonathan Manner). Viens no nedaudzajiem ASV iedzīvotājiem, kurš kontaktējies ar nordiskajiem citplanētiešiem.

Reliģija.
Sargeņģeļi.
Daži ufologi spekulē, ka kontakta gadījumā ar nordiskajiem citplanētiešiem drīzāk runa ir par sargeņģeļiem, nekā par bioloģisku ārpuszemes rasi. Ir jau lasīts viedoklis, ka nordiskie citplanētieši ir dēmoni, ietērpušies eņģeļu veidolā.
The Industrial Church of the New World Comforter - ir NLO reliģija, kurai pamatus 1973.gadā licis Alens Maikls.
1947.gadā Alens Nūnans (Allen Noonan) bija ilustrētojošu izkārtņu gleznotājs Longbīčā, Kalifornijā, kurš tajā gadā apgalvoja, ka viņam bija telepātisks kontakts ar NLO. Viņš bez tam mainīja savu vārdu no Alena Nūnana uz Alenu Maiklu. Viņš apgalvoja, ka 1954.gadā viņam bija reāla satikšanās ar "lidojošā šķīvīša" komandu - Nordiskajiem citplanētiešiem, pie Milzīgā akmens Kalifornijas Mohaves (Mojave) tuksnesī.

Tempelhofgesellschaft. Gnostiska reliģija, saukta par Tempelhofgesellschaft, dibināta 1990.gadu sākumā Vīnē, Austrijā. Tā izplata pamfletus, kur apgalvots, ka āriešu (Aryans) rase sākotnēji ieradusies Atlantīdā no zvaigznes Aldebarana (šī informācija esot balstīta uz seno šumeru tekstiem). Tempelhofgesellschaft pauž uzskatu, ka ārieši no Aldebarāna savu spēku ieguva no Vrill Melnās Saules (Black Sun) enerģijas. Šī kustība māca, ka tā kā āriešu rase ir ārpuszemes izcelsmes, tai ir dievišķa misija valdīt par visām citām rasēm (laikam jau nav tālu no Ādolfa). Tā ir šīs reliģijas pārliecība, ka milzīgā Kosmosa flote ir ceļā uz Zemi no Aldebarāna, kas, kad tā ieradīsies, vēlēsies apvienot spēkus ar nacistu lidojošajiem šķīvišiem no Antarktīdas līdz nodibinās Rietumu impēriju.
Teozofija. Teozofiskās metafizikas autors un lektors Bendžamins Kreme pauž viedokli, ka Nordisko citplanētiešu pilotētie lidojošie šķīvīši pieder Venēru apdzīvojušai civilizācijai. Tā eksistē ēteriskā plānā. Lidojošie šķīvīši spēj samazināt savu vibrāciju līmeni līdz blīvākām atomu vibrācijas līmenim un materializēties.
Teozofija māca, ka galvenā Zemes dievība ir Sanats Kumars, viens no Nordiskajiem citplanētiešiem, kurš no Venēras uz Zemes ieradās pirms astoņpadsmit miljoniem gadu.

Vietas, kur fiksēti Nordiskie Atnācēji:
      Inlakuatls.
Meksika.
      Klusuma zona. Meksika.
      Pireneju kalni. Spānija, Roselonas tuvumā.
      Popokatepetls. Meksika.
      Sjerranevadas kalni. ASV, Kalifornija.

Saites.
Atnācēju klasifikācija.