Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Okuņeva

Окунево.

Ciems Krievijas Rietumsibīrijā, Omskas apgabala ziemeļos, Muromas rajonā. Pazīstams anomāliju pētnieku vidū ka varens enerģētisks centrs.

Atradumi Omskas apgabalā. Arheologi tur atrok āriešu pilsētu un attīrījuši pamatīgu metalurģisku krāsni. Tajā atrasti metālu izdedži, kas nodoti analīzēm Anglijā un Krievijas armijas laboratorijā. Konstatēts, ka tie satur tik vērtīgas sastāvdaļas, ka nav iedomājams metāls, kāds tur ticis taisīts. Izdedži ir tik vērtīgi, ka ir aizdomas, ka metāls vispār esot no šīs pasaules.
Vēl XX gs. 30.gados arheologi ciema apkārtnē atraduši senus apbedījumus. Arī tagad te atrod dažādus senatnes priekšmetus. Daži pētnieki uzskata, ka ciema vietā kādreiz atradusies Hanumana svētnīca (pērtiķu karalis, kas pēc senas leģendas esot dzīvojis Sibīrijā).

Ufologu vidū Okuņeva ir labi pazīstama ar saviem brīnumiem: te daudzkārt novērota neparasta gaismošanās, kas vērsta pret debesīm, bieži parādās NLO. Netālu esošajā Porečjē (Поречье) uzietas nezināmas izcelsmes šahtas. Ufologi, protams, tās pieraksta "citplanētiešiem."

Citu starpā Okuņevu apmeklējuši Boriss Grebenščikova, Romāns Abramovičs, multimiljonārs Fredijs Bolaks, Mihails Zadornovs, Marokas princis Ibrahims Halils, indiešu princese Himana Lakšmi.

Jāatzīmē, ka Okuņevā vairākkārt viesojusies un aktīvi darbojusies mūsu ezotēriķe Rasma Rozīte. R.Rozīte darbojusies ap Okuņevas sādžu. Kaut kur purvos pie Okuņevas sādžas sākas lielais Vasoganska purvs, kas stiepjas 1000 km uz ziemeļiem: tajā ir tādas kā taigas saliņas. Uz vienas no tām ir neliels ciemats, kur glabājotiess "bezgalīgi senas zināšanas." Mēs nezinām tieši kur, bet Rozīte esot runājusi ar cilvēku, kas to ir redzējis.

Saite.
Anomālās zonas.