Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Kāds naudasmaks piesaista finansiālo labklājību?

[Reklāmas materiāls]

Vai esat pamanījis to, ka dažiem cilvēkiem naudas nekad nav un viņiem ir jāņem ātrie kredīti jeb pikavippi, lai izdzīvotu, kamēr pie citiem nauda teju vai līp klāt? Protams, daudz kas ir atkarīgs no ienākumu avotiem un prasmes rīkoties ar naudu, bet pat cilvēkiem ar līdzīgu sociālo stāvokli un dzīvesveidu finansiālās situācija mēdz pat ļoti atšķiries. Nereti atrisinājums ir tajā, ka vieni bloķē savas naudas enerģētisko plūsmu, kamēr otri to tieši veicina. Labākais veids, kā ietekmēt šo enerģētisko plūsmu ir radot naudai labvēlīgu vidi tieši tur, kur tā pavada visvairāk laika – naudasmakā. Kādam tad ir jābūt naudasmakam, lai tas piesaistītu finansiālo labklājību?

Jauns, nenobružāts, nesaplēsts

Naudas makam, pirmkārt, ir jābūt pilnīgi veselam, jaunam un neapbružātam, jo tikai tādā nauda glabāsies. Nauda nekad neglabājas tur, kur mājo nabadzības aura. Arī tad, ja cilvēks staigās noplukušās, saplēstās drēbēs, nauda pie viņa negribēs nākt. Nenožēlojiet naudu un iegādājieties tiešām labu naudas maku, kas ilgi saglabāsies jauns un izskatīsies labi, jo tādā naudai patiks uzturēties.

Atbilstošā krāsā

Arī naudas maka krāsa nosaka to, kāds būs jūsu finansiālais stāvoklis, taču krāsa jāizvēlas atbilstoši jūsu finanšu mērķiem. Piemēram, sarkans naudas maks būs piemērots tad, ja vēlaties uzkrāt bagātību. Sarkanā ir labklājības krāsa un tā palīdzēs jūsu naudai neaizplūst. Zaļa krāsa, savukārt, nodrošinās nemitīgu naudas plūsmu abos virzienos. Tā ļaus naudai aizplūst, taču nauda vienmēr atgriezīsies atpakaļ, tāpēc zaļas krāsas maku jāizvēlas tiem, kas vēlas patstāvīgu labklājību un pārtikušu dzīvesveidu. Zelta krāsa palīdzēs piesaistīt papildus līdzekļus, piemēram, jums bieži paveiksies atrast naudu, laimēt loterijā vai gūt kādus citus negaidītus papildus ienākumus. Noteikti vajadzētu izvairīties no zilas krāsas maka, jo tas ir ūdens krāsā un ūdens plūst tikai vienā virzienā. Tātad arī jūsu nauda aizplūdīs, bet atpakaļ neatnāks.

Apjomīgs, ar vairākiem nodalījumiem

Vēl naudasmakam jābūt gana lielam un apjomīgam. Naudai nepatīk, ka tā ir saspiesta un salocīta. Makā visām banknotēm jāietilpst pilnā garumā un tās jākārto pēc to nominālu vērtībām. Būtu vēlams arī lai makam ir vairāki nodalījumi. Banknotes nevajadzētu likt kopā ar monētām un arī norēķinu kartēm vajadzētu atrasties prom no naudas. Naudai ļoti patīk kārtība un tā glabāsies tikai tādā makā, kur tai nebūs jābūt saspiestai un saņurcītai.

No dabīgās ādas

Noteikti nevajadzētu pirkt naudas maku, kas izgatavots no mākslīga, sintētika materiāla, jo tas bloķēs jebkādu enerģijas plūsmu. Vislabākais, protams, ir dabīgās ādas maks, gan no enerģētika, gan praktiskā viedokļa, jo tas būs izturīgs un kalpos ilgi, taču, ja neverat atļauties iegādāties dabīgās ādas naudasmaku, tad vismaz izvēlieties dabīga auduma maku. Vissliktākā izvēle ir dermatīna maks, kas izskatās pēc ādas, taču nav īsta āda. Tas smacē naudu un tā ātri vien tiek prom.

Ar pareizo talismanu

Makā var glabāt arī talismanus, kas ar savu enerģētiku piesaista naudu, taču ar to ir jāuzmanās, jo talismaniem ir jābūt tieši saistītiem ar naudas enerģētiku. Daudzi domā, ka makā vajadzētu nēsāt, piemēram, tuvinieku bildes vai svētbildes, jo tās viņiem ir nozīmīgas un uzskata, ka tām ir laba enerģētika. Varbūt laba enerģētika tām arī ir, taču tā nav saistīta ar naudu un var bloķēt naudas plūsmu. Naudai atbilstoši talismani ir, piemēram, zivju zvīņas, laimīgās monētas, rūnas un dažādas rakstu zīmes, kas piesaista naudu utt. Lietas, kas ar naudu un tās enerģētiku nav saistītas, makā turēt nedrīkst.