Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Kuras horoskopa zīmes ir lielākie naudas magnēti?

[Reklāmas materiāls]

Vai Tavās likteņa kārtīs ir ierakstīts, ka Tu būsi bagāts, panākumu pilns un pelnīsi lielās summas? Ja Tu nezini atbildi uz šo jautajumu, tad zini - iespējams tā slēpjas zvaigznēs.

No astroloģiskā skatu punkta skatoties, dažām no horoskopa zīmēm ir lemts pelnīt lielu naudu. Protams, vai šo zīmju pārstāvji nolemj tiešām mērķtiecīgi strādāt, lai sasniegtu šos mērķus, tas ir cits jautājums, bet šo zīmju astroloģiskais potenciāls gaida, lai tiktu pielietots.
 
Mūsdienās, jau no bērna kājas, mums tiek mācīts, ka mēs varam sasniegt visus savus mērķus, ja vien cītīgi strādāsim. No mums, patiesībā, tiek gaidīts, ka mēs dzīvē sasniegsim ko lielu un nozīmīgu. Mums tiek mācīts, ka savu laimi vajag iet un pašam kalt, taču bieži vien tas mūs noved pie vēl lielākas kāres pēc panākumiem un alkatības pēc naudas.
 
Taču, taisnību sakot, der atcerēties, ka katram no mums ir sava definīcija vārdam panākumi. Katram no mums ir sava izpratne par to, ko nozīmē laba dzīve un kad mēs savus sasniegumus vērtējam kā panākumus. Taču jāatzīst, ka viena panākumu definīcija, kas daudzām paaudzēm un kultūrām ir kopīga, ir finansiāla labklājība.
 
Lielākajai daļai no mums, vismaz tiem, kas nenāk no augstākā sabiedrības slāņa, ir lemts likt lietā visus savus fiziskos un garīgos resursus, lai sasniegtu šo finansiālo labklājību. Daži no mums ir dabas doti uzņēmēji, daži no mums ir radošas dvēseles un citi sasniedz savu labklājību caur savām fiziskajām dotībām. Neviens no šiem veidiem nav pareizs vai nepareizs, jo tas, kā mēs sasniedzam savus panākumus ir lielā merā atkarīgs no mūsu zodiaka zīmes.
 
Raksta turpinājumā lasi, kuras zodiaka zīmes ir, tā sauktie, naudas un panākumu magnēti...
 
1. Mežāzis (22. Decembris – 19. Janvāris)
 
Mežāži ir ne tikai zemes zīme, bet arī dabas doti uzņēmēji. Viņus nav nepieciešams bikstīt un stumdīt, lai viņi ko uzsāktu - Mežāžiem vienmēr ir rinda pašiem savu projektu pie kuriem tie deg strādāt. Viņi ir organizēti motivatori, kuri palīdzēs saviem sadarbības partneriem virzīties uz abu kopīgajiem mērķiem. Mežāžiem ir daudz, dabas dotu īpašību, kas viņus padara par dabīgiem uzņēmējiem.
 
2. Skorpions (23. Oktobris – 21. Novembris)
 
Skorpioni ir dabiski līderi. Lielākā daļa Skorpionu ir mazliet prasīgi un stingri, bet tikai tad, ja viņi tik tiešām ir ieinteresēti konkrētajā projektā. Skorpioni nekad nav virspusīgi- viņi līdz pēdējai motivācijas lāsītei cīnīsies par to, lai viņu iesniegtais darbs būtu augstākās kvalitātes.
 
3. Jaunava (23. Augusts – 22. Septembris)
 
Jaunavas savā būtība neraizējas par finansiālajiem jautājumiem tik ļoti kā Mežāži vai Skorpioni, taču jāatzīst, ka viņiem piemīt īpašību kopums, kas viņus var novest pie negaidītas bagātības. Jaunavām ir paškritiska motivācija uzlabot visas savas personīgas īpašības, kuras viņi paši uzskatītu par trūkumiem. Jaunavas nemitīgi strādā pie pašpilnveidošanās un cītīgi strādā pie personīgās izaugsmes, tadejādi novedot sevi pie panākumiem.
 
4. Zivis (19. Februāris – 21. Marts)
 
Zivis ir radošas būtnes, kas vienmēr peld pa dzīves plūsmu. Spēja pieņemt visas dzīves situācijas un pielāgoties tām ir veiksmes indikators. Zivis īpaši neraizējas par dzīves situācijām, kas nenorit tā, kā sākumā bija ieplānots. Zivis liek lietā savu radošumu, lai pielāgotos dzīves izaicinājumiem, kad viņus parasti noved pie personīgas izaugsmes vai lielāku sapņu piepildīšanas. Zivis jūtas vislabāk radošajās sfērās vai kā pašnodarbinātie.
 
5. Vērsis (20. Aprīlis – 20. Maijs)
 
Vēršu galvenās dzīves vērtības ir bauda un komforts. Tāpat kā Mežāži, Vērši ir zemes zīme. Vēršiem ir dabas dots talants redzēt visus praktiskos veidus, kā piepildīt savus mērķus, kas visbiezāk ir ērts dzīvesveids. Vēršiem piemīt dabisks dzinulis piepildīt ikvienu savu mērķi, taču Vērši ir nedaudz atturīgaki, nekā Mežāži.
 
6. Auns (21. Marts – 19. Aprīlis)
 
Auni savā būtība ir līderi un uzvarētāji. Uguns ir Aunu sirdīs un tas uzreiz ir redzams viņu sabiedrotajiem. Auni nepadodas pie pirmā „nē”. Viņus vada motivācija pašpilnveidoties, lai sasniegtu savus mērķus. Vienīgais, kas Aunus var nobremzēt viņu mērķtiecībā ir skaidras vīzijas trūkums.
 
7. Ūdensvīrs (20. Januāris – 18. Februāris)
 
Ūdensvīriem piemīt prāta skaidrība un plānošanas spējas, kas Auniem dažkārt pietrūkst. Ūdensvīriem piemīt spēja ģenerēt vistrakākās idejas un plānošanas spējas, lai šos mērķus piepildītu. Ūdensvīri var būt gan spontāni, gan analītiski, atkarībā no ta, kas ir piemērotaks kurā situācijā. Vienīgais, kas Ūdensvīriem var traucēt ceļā uz panākumiem ir vēlme piepildīt pārāk daudzas idejas vienlaikus.
 
8. Lauva (23. Jūlijs  - 22. Augusts)
 
Lauvām piemīt tas pats ugunīgums, kas piemīt Auniem. Lauvas ir dabas doti līderi, taču Lauvu acīs nauda, parasti, nav motivators. Lauvām patīk uzmanība un slava, kas dažreiz novirza viņus no savu mērķu piepildīšanas. Lauvas attīstas vislabāk atrodoties uzmanības centrā, kur Lauvas jūtas svarīgas un apbrīnotas.
 
9. Dvīņi (21. Maijs – 20. Jūnijs)
 
Dvīņi ir intelektuāļi, kuriem patīk labi pavadīt laiku. Viņi patstāvīgi apmainās ar idejām ar sev tuvistāvošām personām. Dvīņiem parasti piemīt garīgā izturība un iedvesma, lai projektus uzsāktu, taču ne vienmēr, lai tos pabeigtu. Dvīņi savā būtībā nav ilgtermiņa plānotaji. Dvīņiem būtu vērts atcerēties, ka viss ne vienmēr ir interesants visu laiku.
 
10. Svari (23. Septembris – 22. Oktobris)
 
Svari savā būtībā ir loģiski domājošas un mērķtiecīgas būtnes. Svari ir lieliski ideju ģeneratori, taču Svarus nemotivē nauda un bagātība. Svariem patīk piepildīt finansiālus mērķus, taču tikai tad, ja šos mērķus ir iespējams sasniegt nepārkāpjot ētiskas normas. Svari ir komandas spēlētaji un, atšķirība no Lauvām, nav dabīgi līderi.
 
11. Vēzis (21. Jūnijs – 22. Jūlijs)
 
Vēžiem vislielākais panākumu indikators ir omulīga māja un laimīga ģimene. Vēži savā būtībā ir ligzdas veidotāji un panākumus nemēra naudas vērtībā, taču daudz augstāk vērtē saticību un mīlestību savā ģimenē un sev apkārt. Ja nu Vēzis tomer nolemj būt karjeras cilvēks, tad Vēži vislabāk jūtas radošajās sfērās.
 
12. Strēlnieks (22. Novembris – 21. Decembris)
 
Strēlniekiem nauda un finanses nav motivators. Strēlniekus vada citas motivācijas. Strēlniekiem ir svarīgi savi personīgiem mērķi un personīga pilnveidošanās. Štrēlnieki ir individuālisti un bieži vien aizmirst, ka vini nevar visus mērķus sasniegt bez citu palīdzības.

Ko iesākt, ja Tu neesi dabas dots uzņēmējs?

Tas, ka Tu, varbūt, neesi dabas dots uzņēmējs nenozīmē, ka finansiāla labklājība Tev nav svarīga. Tu noteikti cītīgi strādā pie savu mērķu sasniegšanas, taču ko darīt, ja šobrīd visums Tev sūta izaicinājumus finansiālajā jomā? 
 
Monni.lv ir portāls, kas tika radīts ar mērķi saviem lietotājiem sniegt informāciju par personīgajām finansēm un kredītu salīdzināšanu. Ja šobrīd esi grūta situācijā un zini, ka veiksme ir tepat aiz stūra, tad, iespējams, Monni.lv var palīdzēt Tev uzlabot savu finansiālo situāciju īstermiņā un ilgtermiņā.
 
Daudzi astroloģijas ietekmi uz savu privāto un profesionālo dzīvi vērtē visai skeptiski, taču der atcerēties, ka viss ne vienmēr ir mūsu pašu rokās un augstākiem spēkiem ir ietekme pār mūsu dzīvi un panākumiem. Neskatoties uz to, ka mēs bieži vien esam paši savas laimes kalēji, tad ir jāatceras, ka arī citi spēki un svārstības visumā ietekmē mūs.