Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Skull & Bones

Mistiska noslēgta elitāra organizācija. Dibināta 1832.gadā Jēla universitātē kā studentu brālība (korporācija?). Tajā tikuši uzņemti daudzi slaveni amerikāņi – senatori, CIP vadošie darbinieki, diplomāti un prezidenti. Savulaik organizācijā bijuši trīs nākamie ASV prezidenti – Viljams Tāfts (1857.-1930.g.), Džordžs Bušs vecākais (1924.g.), Džordžs Bušs jaunākais (1946.g.) un viens prezidenta kandidāts Džons Kerijs (1943.g.).
Tās mītnes ēka atrodas Jēla universitātes (Amerikā visprestižākā augstskola) teritorijā, bet neesot universitātes īpašums. Universitātes skaistajā apkārtnē ēka izceļas ar savu drūmumu, šo pelēko ēku dēvē par Kapeņu māju. Pēc arhitektūras tā neatgādina neko no apkārtnē esošajām mājām. Iekšā ēkā tiek vienīgi organizācijas dalībnieki un tie nedaudzie, ko tajā uzņem katru gadu. 
Daži šo organizāciju uzskata pat par iluminātu mantiniekiem.

Pētnieki par organizāciju. Būtībā šī organizācija ne ar ko neatšķīrās no citām studentu korporācijām – biedri te tikās, veidoja sakarus, dzēra alu un izklaidējās. Taču ar laiku biedrības noslēpumainība sāka uztraukt pētniekus. Pamazām nu tie ir nonākuši pie pārliecības, ka Skull & Bones ir slepens elites centrs, kas plāno kontroles iegūšanu dažādās svarīgās jomās. Tie ne tikai noturot šai drūmajā mītnē apspriedes, bet arī veicot dīvainus reliģiskus un seksuālus rituālus. 
Šādu viedokļu izplatību veicina fakts, ka nev nekādu oficiālu ziņu par to, kas notiek šai ēkā. Kad par brālību iztaujāja Dž.Bušu jaunāko un Dž. Keriju, tie atteicās izpaust jel kādus faktus par organizāciju. Baumo, ka tiklīdz kaut kur publiski tiek minēts biedrības vārds, tās locekļiem nekavējoši jāatstāj telpa. 
Tomēr dažas ziņas par organizāciju atklātībā ir nākušas. 2001.gadā daži Jēla universitātes studenti tomēr ielavījās noslēpumainajā ēkā un nofilmēja zvēresta nodošanu. Topošajam brālības biedram esot jānoskūpsta cilvēka galvaskauss un jāveic rituāls, kas simbolizē slepkavību. Drūmās ceremonijas laikā daži vecākie brālības biedri, pārģērbušies par donu Kihotu, sātanu un pāvestu, nemitīgi pakļaujot iesvētāmā nervus kliegšanai un paļām. Vēlāk jaunajam biedram tiek ceremoniāli uzsists ar zobenu pa plecu, un tā beidzas viņa uzņemšana brālībā. 
2004.gadā prezidenta priekšvēlēšanu sanāksmē policija kādu cilvēku arestēja par to, ka jaunais cilvēks prezidenta kandidātam Džonam Kerijam uzdeva jautājumu par viņa saistību ar Skull & Bones

Ņemšanās ap Džeronīma pīšļiem. Leģendāra apaču virsaiša pīšļi. Organizācijas biedri šai tiesu lietā klusē. 

Hipotēzes. Tās ir viena par otru trakākas.
Varas sagrābšanai viņi izveidojuši ANO.
Viņi izraisījuši Vjetnamas karu, lai atbrīvotu rokas saviem darboņiem valdībā.
Izraisījuši Līča karu, lai Džordžs Bušs jaunākais varētu parakstīt līgumus par ieroču iegādi daudzu miljardu dolāru vērtībā ar organizācijas biedriem. 
Organizācijas esot tiešs sakars ar 2001.gada 11.septembra teroristu uzlidojumiem ASV.
2004.gada prezidenta vēlēšanu teātris, kad Dž.Kerijs vēl pirms rezultātu apkopošanas apsveica Dž.Bušu jaunāko ar uzvaru, jo viņi abi taču ir šīs organizācijas biedri!

Saites:
Masonisms.
I
lumināti.