Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Stargeit, projekts

Militārs projekts. Novēroja Lohnesas briesmoni, meklēja Atlantīdu un citplanētiešus.

Amerikāņu pētnieku oficiālais ziņojums par "attālināto novērojumu" (telepātijas) pētījumu rezultātiem. Tādu 1995.gadā Amerikāņu pētniecības institūts iesniedza CIP, līdz ar to izbeidzot Stargeit programmas darbību. Ziņojuma autori, gan atzīstot, ka metode strādā, tajā paziņo, ka šādā veidā iegūtie rezultāti ir neprecīzi un neuzticami.Līdz ar to uz tādu rezultātu pamata ir grūti, vai gandrīz neiespējami veikt militāras darbības.
Izvilkums no ziņojuma beigām: "Augstāk minētie novērojumi uzrādīja pārliecinošas liecības pret programmas turpināšanu izlūkošanas vadībā. Lai gan laboratorijas apstākļos novērojams statistiski nozīmīgs efekts, joprojām paliek neskaidrs, vai tas kalpo par pierādījumu paranormālās parādības - attālinātās novērošanas, eksistencei. Laboratorskie pētījumi nenorāda uz parādības avotiem un dabu, ja tādi eksistē, un nepiedāvā kaut cik nozīmīgu, metodoloģiski ticamu aprakstu.
Bez tam, pat ja būtu bijis iespējams bez atrunām demonstrēt dotā paranormālā fenomena eksistenci laboratorijas apstākļos, šie apstākļi ierobežo tās pielietojamību un derīgumu izlūkošanas operācijām un informācijas vākšanai. Piemēram, attālinātās novērošanas mērķi ir ārkārtīgi daudzveidīgi, kā arī konkrēti stādītie uzdevumi. Tomēr pats galvenais ir tas, ka tādā veidā iegūtā informācija ir izplūdusi un divdomīga, kas sarežģī, varbūt pat padara neiespējamu, vajadzīgās precizitātes datu savākšanu un izlūkošanas operāciju vadīšanu uz to pamata. No tā visa mēs secinām, ka attālināto novērojumu izmantošanas turpināšana izlūkošanas operācijās informācijas vākšanai nav nepieciešama."

Saites.
Ufoloģiskie projekti.
Centrālā izlūkošanas pārvalde.
Ekstrasensorika un ekstrasensi.