Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Todzo reinkarnācijas gadījums

Viens no pētnieka Jena Stīvensona pētītajiem reinkarnācijas gadījumiem.

Stāsts. Mazs japāņu puisēns jau no agras jaunības apgalvoja, ka iepriekš viņš bijis puisēns vārdā Todzo, kura tēvs bijis fermeris, un dzīvojuši Hodokubo. Viņa tēvs nomiris, bet māte drīz atkal izgājusi pie vīra. Taču gadu pēc šīmkāzām arī pats puisēns miris no bakām. Viņam tad bija 6 gadi. Puisēns smalki varēja aprakstīt Todzo māju, vecāku ārieni un pat bēres.

Pārbaude. Pārbaudes nolūkos puisēnu atveda uz Hodokubo ciemu. Tika konstatēts, ka visas puisēna minētās personas ir bijušas reālas un neapšaubāmi šeit ir dzīvojušas. Ciems, kurā agrāk tas nekad nebija bijis, bija tam patiesi pazīstams. Bez grūtībām viņš uzgāja savu māju. Tajā vietā puisēns konstatēja arī esam veikalu, kurš viņa dzīves laikā neeksistēja. Tāpat viņš norādīja arī uz koku, kurš izaudzis bijis jau pēc viņa dzīves ciematā. Izpētot situāciju diezgan ātri tika noskaidrots, ka abi šie apgalvojumi ir patiesi.

Rezultāti. Pirms ierašanās ciemā puisēns veica kopskaitā 16 konkrētus un skaidrus apgalvojumus, kurus varēja pārbaudīt. Kad tos pārbaudīja, tie visi izrādījās patiesi.

Saites.
Reinkarnācija.