Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Vedlezera anomālija

Ведлозеро.
Ezers Karēlijā, kurā, iespējams, mīt kāds nezināms un dīvains radījums.

Atrašanās vieta. Karēlija, Vedlezers.

Apraksts. Viss esot sācies 1928.gadā, kad virs Šuknavolokas (Шукнаволок) ciema tika pamanīts lidojošs cilindriskas formas NLO 10 m garumā. No tā astes lidojušas dzirksteles un nākušas sarkanas liesmas. NLO pazudis aiz Čirakas (Чийраако) salas, un var pieņemt, ka tas caursitis ledu un iekritis ezerā. It kā tai vietā ezerā atraduši neparastu veidojumu, kas ārēji atgādinot lavu vai šlaku ar akmeņu piejaukumu.

Pēc šī atgadījuma tuvāko apdzīvoto vietu iedzīvotāji sākuši pamanīt ezera krastos lielgalvainu radījumu ar vāju ķermenīti, augumā 1-1,2 m. Tā rociņas un kājiņas ļoti tievas. Pamanot cilvēkus, radījums ātri niris ezerā no kā saņēmis iesauku "ūdensvīrs."

Šaiviet novērotas arī citas anomālas parādības. Piemēram, 1932.gadā melns un blīvs mākonis nolaidās pār ciemu. Pēc tā izzušanas palika želejai līdzīga viela. Zemnieki to vāca un pēcāk izmantoja kā zāles. 1987.gadā pie Šuknavolokas ciema ezerā tika pamanīta gredzena formas gaismošanās četrās krāsās un tika novēroti nezināmas izcelsmes TV uztveres traucējumi. 

Saites.
Anomālās zonas.
Karēlija.