Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Eizenhauers, nezināmais

ASV 34.prezidents no 1953. līdz 1961.gadam, kura dzīvē arī gadījušās neizprotamas lietas.

Esot redzējis Linkolna rēgu.

Eizenhauers un NLO. Aizdomas par Eizenhauera iesaisti NLO ziņu slēpšanā ir sakarā ar Majestic-12 grupas darbību, par ko tomēr drošu ziņu nav.

Incidents bāzē S-4. Pirms laba laika uzrakstītajā esejā „Sazvērestība- slepena vienošanās ar citplanētiešiem?” minēju faktus par ASV prezidenta Dvaita Eizenhauera 1954.gadā noslēgto separāto vienošanos ar Pelēčiem un tā sekām. Ne viss gāja gludi kā bija iecerēts. Drīz vien amerikāņu militāristi aptvēra, ka citplanētieši Eizenhaueru piemānījuši (1955.gads). To droši vien saprata arī pats Eizenhauers. Kas bija noticis? Visā pasaulē, ieskaitot ASV, tika atrasti sakropļoti dzīvnieku līķi ar briesmīgu operāciju pēdām. Tas jau nebūtu nekas, taču tika atrasti arī baismīgi sakropļoti cilvēku līķi.
Amerikāņu zinātniekiem, kuri strādāja kopā ar citplanētiešiem, drīz vien radās aizdomas, ka eksperimentu mērķis ir radīt hibrīdu rasi, kurai jākļūst par Zemes valdnieci. Tika dota pavēle atbrīvot lielu citplanētiešu nolaupīto cilvēku grupu. Bāzē S-4 izraisījās bruņota sadursme starp citplanētiešiem un bāzes apsardzi un specvienību. Amerikāņu ieroči, pat paši modernākie, izrādījās bezspēcīgi pret citplanētiešu ieročiem. Sadursmē gāja bojā ap 60 cilvēku.

Saites.
Dvaits Eizenhauers (1953.-1961.g.).
Linkolna spoks.
NLO.