Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Filadelfijas eksperiments

Iespējams, ASV militāristu veikts eksperiments - projekts "Varavīksne."

Vairāki, taču visai apšaubāmi, avoti ziņo, ka 1943.gada 28.oktobrī ārkārtējas slepenības apstākļos ASV, Filadelfijas pavalstī it kā ticis veikts eksperiments, kam vēsturē neesot analoga - uz iznīcinātāja Eldridge amerikāņu militāristi mēģinājuši radīt ienaidnieka radariem neredzamu kara kuģi.

Kuģī tikusi iemontēta spēcīga elektromagnētiska aparatūra, kas ap kuģi radījusi spēcīgu magnētisko lauku, tādejādi cenšoties to padarīt neredzamu radariem - sava veida lidmašīnu Stelth priekštecis. Uz eksperimentu bijuši uzlūgti tādi populāri zinātnieki kā Nikolā Tesla, Alberts Einšteins, Džons fon Neimans.

Saskaņā ar eksperimenta dalībnieka K.M.Aljendes vārdiem, izejot jūrā, kuģis aktivizējis aparatūru un piepeši pazudis ne tikai radariem, bet arī acu skatienam - vārdu sakot, kuģis vienkārši pagaisis.

Eksperimenta sekas esot bijušas graujošas - no visas ekipāžas 181 cilvēka sastāvā neskarti palikuši tikai 21. Visi pārējie ar nopietniek apdegumiem un ievainojumiem tikuši hospitalizēti. Stāsta, ka 27 eksperimenta dalībnieki bijuši burtiski saauguši ar kuģa konstrukciju - briesmīgs skats. Vēl 13 nomiruši no apdegumiem, apstarojuma, elektriskās strāvas un bailēm. Izdzīvojušajiem nākušas lēkmes,to murgos viņi stāstījuši par kādiem radījumiem,kas uzbrukuši kuģa komandai no zaļas miglas, kas ietinusi visu kuģi.

Pēc kāda laika aculiecinieki sākuši runāt, ka praktiski tai pat laika brīdī.kas norisinājies eksperiments, Norfolkā (Virdžīnijas pavalsts) šis kuģis parādījies - teleportējies, vai?

Iespējams, ka šis eksperiments apsteidzis laiku un slēgts tikai lielo ļaužu upuru dēļ. 

Avoti. ASV varas iestādes neapstiprina tāda eksperimenta būšanu, nav zināms arī neviens dokuments šai sakarā. Par šo eksperimentu zināms tikai no bijušā kara jūrnieka Karlosa Migela Aljendes intervijas, ko viņš sniedza pēc 12 gadiem rakstniekam Morisam Džessulam. 
Eldridge kuģa žurnāls - tas esot pazudis.

Interesanti, ka rakstnieks Moriss Džessuls, kas bija publicējis šo atklāto interviju, 1959.gadā tika uziets miris pats savā automobīlī.

Saites.
Teleportācija.
Elektromagnētiskais lauks.