Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Jēkabpils NLO

2010.gada 21.maija vakarā Artis Krustiņš bija nodomājis doties uz Jēkabpils Radžu ūdenskrātuvi pacopēt. Un nekas neliecināja, ka cope nebūs parasta. Tomēr tu, cilvēks, nekad nevari būt drošs kas ar tevi gadīsies jau nākamajā mirklī.

Un tā - Artis kādu brīdi ūdenskrātuvē mierīgi zvejoja un tā brīža guvums bija viens līnis un viena karūsa. Nekas dižs, bet sākums tīri labs. Tad pēkšņi ap 23.15 pāri mežam Artim no muguras tuvojas spīdošs lodveida objekts, kuru vispirms pamanīja pēc atspīduma ūdenī. Artis pagriezās, lai palūkotos - kas tā par jocīgu zvaigzni?
Kad objekts pārgāja pāri un grasījās izzust tālumā, pa pilnīgi citu trajektoriju - apmēram 90 grādu leņķī no kreisas puses tuvojās vesela virtene ar 4 tādiem spožiem objektiem. Skats bijis tāds, ka Artis reāli apsvēris iespēju laisties ko kājas nes. Taču objekti nekādu ļaunumu nenodarot pārlidoja pāri galvai un devās tālumā. Pēc Arta vārdiem: "Tie visi bija dzeltenā krāsā un izskatījās kā ziepju burbuļi. To viducī bija tāds kā tumšāks kodoliņš."

Video Nr. 1

Video Nr. 2

Video Nr. 3

Aiz 4 NLO virtenes nāca "pasākuma nagla" - trijstūrveida NLO.

Video Nr.4

Šis videorullītis ir visgarākais un visinteresantākais no Arta safilmētajiem. Virs ezera karājas trijstūra veida NLO ar trim "lampām." Interesanti, ka no šīm lampām pa reizītei izšaujas stars virzienā uz leju. Sižeta sākumā visai ātri divas reizes šauj apakšējā kreisā "lampa," pēc tam 1 reizi - augšējā, pēc tam 1 reizi - atkal apakšējā kreisā.
Un pavisam interesanti ir tas, ka filmējot Artis neko tādu nemanīja. Stari kļuva redzami tikai ierakstā.
Beigās NLO trijstūris sāka sasvērsties un divas no lampām "nodzisa." Atlikuši viena sāka šaudīties tāpat kā spīdošās bumbas pirmajos trijos sižetos.

Pēc trijstūra nāca vēl trīs spožās bumbas.

Tad vēl divi pēdējie, kurus Artis arī kā pēdējos uzfilmēja.

Kopumā visa "izrāde" ilga ap 5 minūtēm.
Arī cope bija pilnība sajāta, jo visas nakts laika tā arī neko vairs nenoķēra.

Mazais Zaļais gan domā, ka cope bijusi reti veiksmīga - jau sen nebija nekādu ziņu no Mājām. 

Saites.
NLO Latvijā.