Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Klintons, Bils, nezināmais

Savā laikā centās panākt ar NLO saistītu slepenu dokumentu publicēšanu, taču tas viņam neizdevās.

Klintons un Alana-Hilza meteorīts (ALH84001). Marsa meteorīts, kuru NASA atklāja 1984.gadā Antarktīdā, izsauca pamatīgu sensāciju. 1996.gadā zinātnieki paziņoja, ka uz tā atklātas baktēriju dzīvības pazīmes. Situācija bija tik nopietna, ka ASV prezidents B.Klintons nekavējoties nāca klajā ar ārkārtas paziņojumu TV 1996.gada 7.augustā un licis NASA-i pārorentēties uz kosmosa izpētes bioloģisko aspektu.
Pēcāk vairāki zinātnieki gan pierādīja, ka dzīvības pazīmes uz akmens ir viela, ko radījis Zemes piesārņojums, tomēr Bila noteiktais virziens palika.

1995.gadā ASV prezidents Bils Klintons Vaiomingā satikās ar miljardieri Laurensu Rokfelleru (Laurance Rockefeller), lai apspriestu t.s. “Rokfellera iniciatīvu,” kura paredzēja nodot atklātībā iepriekš kā slepenus klasificētus dokumentus par NLO.

Bils Klintons reiz atklājis masu mēdijiem, ka viņš, būdams vēl ASV prezidents, licis izmeklēt sensacionālus apgalvojumus par Zonu-51. Viņš atzina, ka tur tiek attīstītas tehniskās lidaparātu neredzamības (stealh) tehnoloģijas, taču noliedza, ka slepenajā militārajā bāzē atrodas citplanētiešu tehnoloģijas un to mirstīgās atliekas.

Tagad, savas ASV prezidentes priekšvēlēšanas kampaņas laikā, atslepenot NLO dokumentus solījusies arī Bila sieva Hilarija Klintone.

Saites.
Bils Klintons (1993.-2001.g.).