Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

NLO novērojumi XXI gadsimtā

Francijas NLO datnes. Nupat nesen Francija kļuvusi par pirmo valsti, publiskojusi savu datņu saturu, kas savāktas par NLO. Publicēti vairāk nekā 1600 NLO novērošanas gadījumu apraksti pēdējo 50 gadu laikā. Tie ir visi gadījumi: sākot ar viegli apstrīdamiem līdz pat tādiem, kas mulsina pat visskeptiskākos zinātniekus. „Šī ir pirmā tāda lapa pasaulē,” paziņoja aeronautikas inženieris Žaks Patenē, kas vada „Neidentificētu lidojošu fenomenu” izpētes biroju.
No 1600 lietām, kas reģistrētas kopš 1954.gada, gandrūiz 25% klasificētas kā „D” grupas lietas, t.i. lietas, kurās bijusi saskarsme ar kaut ko patiesi reālu un neizskaidrojamu.
Lapas adrese: www.cnes.fr/web/4461-geipan.php

2003.gads. 3 gadus pēc uzņemšanas, 2007.gada 3.februārī tika nopludināts NLO videofails, kas šodien zināms kā FLIR1.Tuvāk - šeit.

2008.gads. 
2008.gadā, Vācijas iekšlietu ministrs Dr.Volfgangs Šāble (Wolfang Schäuble) kategoriski noliedza, ka Vācijas valdība jebkāda veidā būtu bijusi saistīta ar NLO pētniecību, taču šī sabiedrības krāpšana cieta fiasko 2009.gadā, kad ufologs Roberts Fleišers (Robert Fleischer) publicēja ziņas, kas liecināja, ka ar ārpuszemes objektu izpēti nodarbojusies īpaša, no zinātniekiem sastāvoša parlamentārā nodaļa.
Bulgāru šķīvis. 2008.gada 30.novembra rītā kāds no krievu TV kanāliem demonstrēja kadrus, kas ar mobīlo tālruni uzņemti Bulgārijā. Filmētāji bijuši krievu tūristi. Kadros redzams diskveidīgs objekts, kas, visai ilgi karājies gaisā blakus daudzstāvu mājai, bez kādas ātruma uzņemšanas pēkšņi milzīgā ātrumā šaujas pa kreisi un pazūd no redzes lauka. Cilvēki no blakus esošās daudzdzīvokļu mājas apgalvo, ka "šķīvis" esot karājies tik tuvu viņu logiem, ka viņi redzējuši tajā iekšā cilvēkus, vai tiem līdzīgas būtnes.

Tikmēr pie jaunievēlētā ASV prezidenta Baraka Obamas vērsušies ASV ufologi ar lūgumu atslepenot informāciju par NLO. Pēc The Daily Mail ziņām tāda satura vēstuli viņam uzrakstījusi Politisko akciju komiteja, kas prasa "noņemt sešus gadu desmitus eksistējošo embargo uz informāciju par Atnācēju klātbūtni."

2010.gads.
2010.gadā Denveras (ASV) iedzīvotāji balsoja referendumā par to vai izveidot īpašu komisiju, lai sagatavotu iedzīvotājus kontaktam ar Atnācējiem. Priekšlikums neguva denveriešu vairākuma atbalstu. 

2012.gads. 2012.gadā ASV valdība slēdza NLO izpētes programmu "Advanced Aerospace Threat Identification Program."
 2012.gadā "Meksikas cigārs" nofilmēts ienirstam Popokatepetla krāterī.     

2014.gads.
13.jūlijs. Airbuss A320 virs Hītrovas lidostas Londonā gandrīz sadūries ar NLO, tuvāk - šeit.

2015.gads.
2015.gadā nofotografēts NLO izvirstošā Kabuko vulkāna tuvumā Čīlē - šeit.

2016.gads. 2016.gadā solījumu publiskot visus ar NLO saistītos slepenos materiālus savā priekšvēlēšanu kampaņā iekļāva demokrātu prezidenta kandidāte Hilarija Klintone.

2020.gads. 2020.gada 27.aprīlī Pentagons, lai mazinātu iespējamās spekulācijas par oriģinālo video fragmentu saturu un garumu, oficiāli publiskoja failus FLIR1, GIMBAL un GOFAST ar Kara flotes lidotāju nofilmētajiem NLO, relīzē vēlreiz sniedzot atzinumu par šo failu iepriekšēju nelikumīgu nopludināšanu. Tuvāk par to - šeit.
Lai cik tas arī nebūtu dīvaini, zināmā mērā 2016.gadā doto Klintones solījumu 2020.gada decembrī izpildīja Donalds Tramps, parakstot milzīgus asignējumus (2,3 triljoni dolāru) no ASV budžeta piešķirošo, COVID-19 seku novēršanai paredzēto likumprojektu paketi, kurā savādā kārtā bija ieslēpts noteikums, ka CIP un visām ASV bruņoto spēku izlūkošanas institūcijām 180 dienu laikā jānodod ASV Kongresam visi viņu rīcībā esošie materiāli, kas saistās ar NLO novērojumiem.

2021.gads. Diskveida NLO vairākkārt nofilmēts virs Medelīnas pilsētas Kolumbijā -  pirmo reizi 31.decembrī  kopā ar pasažieru lidmašīnu. 

2022.gads. Līdzīgs diskveida NLO atkal pie Medelīnas (Kolumbija) nofilmēts 10.janvārī, 9.aprīlī un  27.jūnijā

Raksti.
Iesūtītie NLO novērojumi (2007.-2012.g.).
Vai Pentagona publiskotie video pārliecinoši pierāda NLO eksistenci?

Saites.
NLO novērojumi.