Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Bubuļi

Briesmonis, kas naktī parādas bērnu istabās un baida tos. Latviešu mitoloģijā par bubuli sauc ūdens garu.

Redzētie bubuļi tiek aprakstīti ļoti dažādi pēc izskata, tomēr ideja paliek nemainīga - tie tumsā uzglūn bērniem.
ASV un dažās citās valstīs bubuļus sauc par bugimeniem no vecvārda buggie.

Bubulis var slēpties visur kur - mājas bēniņos, tualetē vai pat zem gultas. Reizēm tam nav noteiktas formas, citreiz tas līdzinās melnu vilnu noaugušam zvērēnam ar asiem nagiem.

Bubulis un meitene. Kāda sieviete  no Ziemeļamerikas stāsta - kad viņai bijuši 7 gadi, viņa sākusi redzēt rūķi  līdzīgu  radījumu. Tam bijusi asi dzelteni zobi, sarkanas acis un neparasti smaili pirksti. Šis nelielais radījums parasti slēpās ēnā un vienkārši skatījās uz viņu. reizēm tas atradies viņas istabā un smaidījis ar tādu ļaunu smaidu, kādu jebkad tai nācies redzēt. Es centos radījumu ignorēt, taču tas parādījies katru nakti, kad vecāki aizgājuši gulēt un tikusi izslēgta gaisma. Neviens meitenei nav ticējis, kad viņa stāstījusi par neparasto radību.
Vairāku mēnešu garumā meitene uzcītīgi ignorējusi briesmonīti, un tam tas nav paticis. Radījums sācis skrāpēt gultu, bet pēc tam ielēcis tajā un saskrāpējis arī meiteni. Viņa iekliegusies, atskrējuši vecāki, kas mierinājuši kā par nelāgu sapni. No rīta uz meitenes rokas bijušas redzamas skrambas.
Tā tas turpinājies daudzus gadus. reiz meitenei tas apnicis, viņa saņēmās dūšas, palūkojās briesmeklītim tieši acīs un pieprasīja, lai tas viņu atstāj mierā. Un neradījums pagaisis.

Dienvidāfrikas bubulis. Sieviete no Dienvidāfrikas stāsta, ka 13 gadu vecumā viņa sākusi pamosties naktīs visadažādākajos laikos ar šausmu un apdraudējuma sajūtu. Iesākumā nevarējusi saprast, kas izsauc šādas emocijas, taču reiz viņa pamanījusi šausmas radošo radījumu: "Tas bija mazs, dārza rūķa izmērā, un sēdēja pie gultiņas. Viņam bija mazi asi zobiņi un smaili pirksti. Tas vienkārši skatījās uz mani, un man nekad nebija bijis tik baisi. Es iekliedzos un uz kliedzienu atskrēja mans tēvs."
Kā tikko tēvs ieslēdza gaismu, radījums pagaisis. Tēvs neticēja meitenei un nosprieda, ka tie bijuši tikai murgaini sapņi. Tamēr meitene zināja, ka tas bijis pa īstam. No tā laika viņa baidījās palikt viena savā istabā, jo zināja, ka šis radījums viņu vēro. Tad briesmonītis sāka skrāpēt gultu no apakšas. Tā tas turpinājies vairākus gadus.
Meitene centās notiekošo stāstīt vecākiem, taču tie visu norakstīja uz bērnišķīgām fantāzijām. Viņa centās radījumu ignorēt, tam tas nepatika. Reiz viņa briesmonīti pamanīja uz galda un aizsedza seju ar segu. Meitene zināja, ka radījums vēl joprojām atrodas istabā, juta tā skatienu. Tad tas ieleca viņai gultā. meitene nevarēja pakustēties, viņai nebija drosmes atvērt arī acis. Sadusmojies bubulis saskrāpēja viņai roku un meitene iekliedzās. Atsteidzās tēvs, nakts atlikumu viņa pavadīja vecāku guļamistabā, bet skrambas uz rokas palika.
meitene ar visu pastāstīja savam draugam un tas paziņoja, ka tādi neradījumi barojoties ar bailēm - ieteica zem spilvena noglabāt Bībeli, bat pašam bubulim pavēlēt aizvākties. Meitene tā arī izdarīja. Pēc tam reizumis viņa viena alga jutusi kā bubulis uz viņu skatās, tomēr nekad vairs to netika redzējusi.

Latvijas gadījums. To Alienam.lv pastāstīja liepājnieks Viktors Birze. Ļoti neparasti, ka naktī mazā Viktora istabā rādījies pats Rūdolfs Blaumanis - mazajam Viktoram no viņa bijis bail. Tomēr "blaumanis" stāvējis pie durvīm nekustīgi un neko nav darījis.

Makenziju ģimenes gadījums. 2021.gada sākumā bubuli nofilmēja kāda Makenziju ģimene Lasvegasā, saistībā ar saviem bērniem. Raiena un Emberas Makenziju meita naktīs sāka sarunāties ar "iedomu draugu." Apmulsušie vecāki par to pastāstīja vecmāmiņai Torijai Makenzijai, kas izvēlējās meitas guļamistabā uzstādīt videonovērošanu un rezultāts bija šokējošs. Pie mazmeitas gultas video kadros bija redzama liela auguma caurspīdīga būtne: "Kad pamanīju, biju tik šokēta. Sākumā es pat nespēju tam noticēt. Pirmais, kas iekrita acīs, bija ragi uz galvas, tāpēc uzreiz nodomāju, ka tas ir velns vai kāds dēmons." Pēcāk sieviete kameru ierakstos pamanīja vēl kādu dīvainu un caurspīdīgu objektu. Pēc šādiem kadriem bērnus nekavējoties izmitināja istabā līdzās vecākiem, tagad viņi ir drošībā. Torija nolēma nepublicēt video, bet saglabāja to speciālistiem, kuri nodarbojas ar paranormālu parādību pētīšanu. Torija apgalvo, ka viņas rīcībā ir arī citi kadri ar šo radījumu, un tie esot neaprakstāmi. Torija aktīvi meklē atbildes, viņa ar mistisko foto dalījusies feisbuka grupā, kur pulcējas paranormālu parādību cienītāji.