Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Bačurins, Emīls

Эмиль Федорович Бачурин.

Krievu padomju laika kontaktants un XX gs. 90.gadu leģendārs ufologs no Permas, 1983.gada ziemā medījot atklājis Permas AZ (Пермскaя аномальнaя зонa) ar tajā ietilpstošo Molebkas trijstūri.

Bačurins pēc specialitātes ir ģeoloģijas inženieris, Vissavienības Apkārtē

ОКБ "Астра" vides aizsardzības institūta zinātniskais līdzstrādnieks, PSRS ЦБ КАЯ СHИО loceklis kopš 1988.gada. 1990.gadā iekļauts "Sojuzufocentra" (Союзуфоцентр) Zinātniskās padomes sastāvā, bet pēc tam PSRS-NVS "UFO aspciācijas" sastāvā. 

E.Bačurins publicējis daudzus darbus par ufoloģijas tēmām padomju un pēcpadomju laika krievu presē, kas vēsta par tiešiem kontaktiem ar Atnācējiem, kā arī kontaktiem, kas realizēti ar telepātijas palīdzību.

Viņš ir arī informācijas pirmavots iespējamā NLO katastrofā Kirgīzijā - Velna kapā

E.Bačurins izveidoja īpašu klasifikāciju, aprakstot ķibeles, kas var atgadīties pētniekiem anomālajās un ģeopatogēnajās zonās, kā arī tuvo kontaktu laikā ar NLO. Faktiski tā bija pirmā ufoloģiskā drošības tehnikas instrukcija Krievijā.

Bačurinam ir daudz sekotāju un cienītāju, tomēr viņa ufoloģiskie stāstiņi tiek uzņemti visai piesardzīgi pat ufologu vidē. Piemēram, slavenais gadījums ar cigāra formas NLO avāriju Kirgīzijas Tjaņšaņā, izrādījās paša E.Bačurina izdomāts, ko pārbaudīja un atklāja Biškekas žurnālists Erlans Satibekovs 2003.gada 20.janvārī avīzē "Vakara Biškeka" publicētā rakstā "Humanoīdi" ("Гуманоиды," "Вечерний Бишкек," 20.01.2003.).

Saites.
Ufologi.
Kontaktanti.