Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Mu muzejs

Atrašanās vieta. Japānā, Kagosimas prefektūrā. Vieta izvēlēta tamdēļ, ka ainava bijusi līdzīga mūka vīzijā redzētajai.

Apraksts. Tas patiesi ir unikāls un nekur pasaulē nav nekā līdzīga.
Muzejs ticis sarīkots no Reikio Umimoto uzreiz pēc Otrā pasaules kara beigām. Viņš esot bijis jauniņš mūks, kam jūras krastā meditācijā nākusi vīzija – tā izmainīja visu viņa dzīvi. Viņam atklājusies milzum plaša Lemūrijas vēstures un garīguma aina, kas aptvērusi daudzus tūkstošus gadu. Viņš redzējis visu Mu vēsturi ar tās uzplaukumu, bojāeju, kā arī izdzīvojušo likteni Klusajā okeānā. Beigās viņš saņēmis kā dāvanu lielu gudrību no „Trīspadsmitās skolas” (Mu ezotēriskā brālība).
Pēc šīs vīzijas tika dibināts (atjaunots?) kults Hirosimas prefektūrā ar nosaukumu „Lielā Pasaules Vienlīdzība” (vai kaut kā tamlīdzīgi!), kurā iesākumā iesaistījās daži apgaismotie dalībnieki.
Vienam no tiem izdevās ieinteresēt naudīgus cilvēkus, kas savāca naudu svētnīcas-muzeja celtniecībai 15 akru platībā. Svētnīca kopā ar apkaimi izveidoti pēc vīzijas, ko redzējis Umimoto un celti sakrālās arhitektūras veidā. Sarkanbaltā kompleksa celtniecība tika pabeigta 1979.gadā. Tas bija izrotāts dabiska lieluma ziloņu statujām un izteiksmīgām freskām.
Pats mūks Umimoto nomira 2002.gadā 90 gadu vecumā. Līdz ar to viņš pilnībā redzēja sava sapņa īstenojumu.

Muzeja eksponāti. Muzejā ir profesionāla pētniecības laboratorija.
Ekspozīcijā izstādīti īsti priekšmeti un kvalitatīvi pagatavotas kopijas. Tā ir vienīgā tāda veida kolekcija uz Zemes. Muzeja zāles atvērtas visiem interesentiem.

Reliģiskā darbība. Kultu piekopj tikai šaurā izredzēto lokā.