Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Meža pārdošana sadarbībā ar Trovent

[Reklāmas materiāls]

Vietējais mežsaimniecības uzņēmums Trovent dibināts 2016. gadā, bet tajā strādājošo darbinieku stāžs ir krietni vien ilgāks. Laika posmā līdz pat 2022.gadam mežsaimniecības uzņēmums ir uzkrājis lielu pieredzi, lai palīdzētu ikvienam - gan privātpersonām, gan uzņēmējiem, kuriem ir nepieciešams pirkt vai pārdot meža īpašumu.

Katrs darījums sākas ar sarunu, kuras laikā izrunājam pat vissīkākās detaļas, lai darījuma procesā būtu apmierinātas visas iesaistītās puses. Mēs piedāvājam pēc iespējas ērtāku sadarbības veidu un labāko iespējamo cenu meža pirkšanai.

Pirmais solis, kas būtu jāveic - jāzina meža īpašuma kadastra numurs. Ja kaut kādu apstākļu dēļ tas nav zināms, tad Trovent speicālisti to var noskaidrot. Vēl ir jābūt pieejamam taksācijas aprakstu vai nogabala raksturojošos rādītājus, kurus noteikti ir iespējams uzzināt attiecīgās pašvaldības mežsaimniecības nodaļā.

Ja mums ir zināma visa nepieciešamā informācija, tad piedāvājumu sagatavosim divu darba dienu laikā. Saskaņojot ar klientu ērtāko laiku, Trovent speciālists veiks meža apskati jeb apsekošanu klātienē. Pēc meža apskates klātienē piedāvājuma cena var mainīties (parasti 10% robežās), jo ir dažādi mainīgie faktori, kas cenu var gan palielināt, gan samazināt.

Līguma slēgšanas procesā visi punkti tiek parrunāti un izskaidroti, lai klientam būtu skaidrs, kā veidojas iegādes summa un kādi ir apmaksas noteikumi. Kad līgums savstrarpēji saskaņotsi, vienojamies par laiku, kad doties vizītē pie notāra. Tikšanās un līguma darījuma apliecināšana kopā ar notāru ir iespējama gan klātienē, gan attālināti, izmantojot vietni www.latvijasnotars.lv.

Jūsu un mūsu drošībai un ērtībai apmaksa tiek veikta notāra klātbūtnē vai pirms tam, lai nauda jau būtu klietnta kontā, atrodoties pie notāra. Nostiprinājuma līguma izmaksas, arī valsts nodevas un notāra izdevumus apmaksā Trovent.

Ja nepieciešams pārdot mežu, atrodiet sev ērtāko veidu, kā sazināties ar Trovent pa tālruni + 371 29429555, e - pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai izmantojiet mājas lapā esošo saziņas formu un mūsu pārstāvji ar Jums sazināsies tuvākajā laikā.