Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Velna ceļš, Bolīvijas

Carratero del Diablo - spāņu val.
Iespējama anomāla zona Junga kalnos Bolīvijā, kas ir ārkārtīgi bīstama kājāmgājējiem un autovadītājiem, saukta par pašu bīstamāko ceļu pasaulē.

Atrašanās vieta. Bolīvija, Junga kalni.

Apraksts. Tajā ejot bojā 200-300 cilvēku gadā. Indiāņi sakot: "Kas tur ies, tas atradīs savu nāvi!" Paši viņi ejot ar lielu līkumu šīm vietām.
Baltie cilvēki tomēr indiāņu ticējumus vērā neņem. Šoseja iekārtota tieši tur, kur iepriekš esot bijis Velna ceļš.
Braucot pa šīm neapdzīvotajām un pelēkas miglas ieskautajām vietām, tad ik pa brīdim var ieraudzīt sarūsējušus sasistu automobiļu vrakus. Iebraucot apvidū policisti puspajokam pusnopietni brīdina: "Šai posmā katru nedēļu notiek vismaz viena avārija ar navējošu iznākumu, tā velns ievāc nodevu!"
2000.gada martā neliela ārzemju sieviešu tūristu grupa ar noalgotu džipa Toyota Landcruiser vadītāju laimīgi pārvarēja lielāko ceļa daļu, tomēr nonobrauca līdz galvaspilsētai tikai 26 km. Vienā no bīstama ceļa līkumiem džips iegāzās aizā. Tikai pēc 8 dienām indiāņi nejauši uzgāja sasisto automobili ar 8 cilvēku asiņainajām atliekām - 7 sievietes un bolīviešu autovadītājs. Kā parasti  policisti sastādīja standarta protokolu.

Saites.
Ceļi.
Bolīvija.