Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Austrālijas NLO "ligzdošanas" vieta

Anomāls apvidus Kvinslendas pavalstī Austrālijā, kur bieži novērojami dažādu formu un  konstrukciju NLO lidojumi un to nosēšanās.

Atrašanās vieta. Austrālija, Kvinslendas pavalsts.

Apraksts. Masīvi NLO lidojumi šaiviet itkā sākusies 1945.gadā.
Paši spilgtākie notikumi risinājušies 1960.gados.
Pirmais plaši zināmais gadījums noticis 1965.gada 23.maijā, kad Ītonreindžas viesnīcas saimnieks Džims Tilzs novēroja NLO netālu no Makajas pilsētiņas. Neliels apaļš un mirdzošs priekšmets uz neilgu laiku nosēdās tieši viņa viesnīcas priekšā, atstājot izsauktajai policijai daudzas pēdas zālē un koku galotnēs.
Pēc pusgada - 1966.gadā laikā no 14.-19.janvārim Jurāmā vietējā iedzīvotāja M.Haida no Maribas un arī policisti ar savām ģimenēm katru vakaru novēroja "lielu priekšmetu debesīs" un nelielas 30-collīgus (75 cm) caurspīdīgas lodes, kas bezvēja laikā lidoja " ar kājāmgājēja ātrumu" metra augstumā virs ceļiem.
Droši vien šo objektu dīvainās formas dēļ, kas atgādināja olas, šis apvidus austrāliešu presē sāka tikt dēvēts par "NLO ligzdošanas" vietu.
NLO novērojumu skaits pēc tam krasi palielinājās, bet 1970.-1980.gados nedaudz kritās un interese par problemātiku samazinājās. Tomēr šī vieta ir slavenākā no NLO apmeklētajām vietām Austrālijā.

Saites.
XX gs NLO novērojumi.
NLO novērojumi.
Austrālija.